HomeDIVERSEM600 de la Sony Ericsson este acum in Romania

M600 de la Sony Ericsson este acum in Romania

Sony Ericsson a anuntat lansarea pe piata romaneasca a noului model M600 cu functii complete de e-mail. Compact si subtire, noul M600 este un echipament complet de telefonie mobila 3G si e-mail, cu ecran sensibil la atingere si functie de recunoastere a scrisului de mana.

M600 este al doilea produs din portofoliul Sony Ericsson bazat pe sistemul de operare Symbian 9.1 si UIQ 3.0, care ofera utilizatorilor posibilitati nelimitate de personalizare si optiunea de a cumpara diverse aplicatii de afaceri.

Noi aplicatii pentru push e-mail, sincronizare de la distanta si memorie expandabila se adauga celorlalte functii, intr-un telefon mobil UMTS care incape cu usurinta in buzunar. Cu o grosime de numai 15 mm, M600 este unul dintre cele mai subtiri telefoane mobile UMTS de business existente pe piata in acest moment.

“Estimarile ne arata ca exista aproximativ 650 milioane de utilizatori de e-mail pentru afaceri pe tot globul*, iar cererea pentru e-mail mobil creste cu repeziciune”, a declarat Jan W?reby, Vice-Presedinte Executiv, responsabil pentru Vanzari si Marketing la Sony Ericsson.

“Chiar daca exista pe piata o serie de echipamente separate de e-mail mobil, multi utilizatori asteapta cu nerabdare instrumente de mesagerie rapida si simpla, integrate in telefoanele mobile.”

Platforma de software si interfata pentru utilizatori transforma multitaskingul – de exemplu, navigarea pe Internet in timpul unei convorbiri telefonice – in realitate. M600 beneficiaza de asemenea din plin de capacitatile sale UMTS – gestionarea rapida si simpla a e-mailurilor, chiar si a celor cu fisiere atasate de mari dimensiuni, precum si descarcarile in banda larga.

Gestionarea fisierelor include vizualizarea si editarea fisierelor PowerPoint, Excel si Word si vizualizarea formatelor Adobe PDF.

Designul ergonomic al lui M600 face simpla operarea cu o singura mana si ofera optiuni versatile pentru diverse functii de mesagerie. Tastatura de mari dimensiuni este utila pentru mesagerie rapida si ofera de asemenea optiunea de formare a numerelor de telefon.

Citirea e-mailurilor si vizualizarea de continut grafic este usurata de existenta unei rotite de navigare pe trei dimensiuni si a ecranului QVGA de 2,6 inci, cu capacitate de redare a 262.000 de culori.

HotNews.ro, V.T., 03 iul 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read