5

De cele mai multe ori, atunci când vrei să-ţi iei parfum, te simţi pierdută şi, în acelaşi timp, descurajată în faţa raftului cu zeci de sticluţe. E greu să le testezi pe fiecare ca să alegi cel mai frumos parfum. Mai ales că, după ce miroşi două-trei, nu mai poţi face diferenţa. Iată ce e de făcut.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Ca să alegi parfumul potrivit ai nevoie în primul rând de timp, aflăm de la Anca Marcu, general manager Marab Parfumery. „Nu te grăbi! Poţi mirosi maximum trei variante o dată, apoi fă o pauză, miroase câteva boabe de cafea, ca să-ţi revină simţurile. Pulverizează pe cartonaş doar ca să-ţi faci o idee despre aromă. Însă înainte de a cumpăra parfumul e necesar să-l testezi pe încheietura mâinii. Parfumul dezvoltă note de la minut la minut, de la oră la oră. Lasă-i timp, în ziua respectivă, să vezi cum se modifică în contact cu Ph-ul pielii tale”, spune specialistul.

Pentru că, într-adevăr, acelaşi parfum poate mirosi diferit de la persoană la persoană. Nu te grăbi să-ţi comanzi şi tu un produs care te-a impresionat la colega de birou. Pe pielea ta se poate simţi complet diferit. După ce ai făcut o primă selecţie, cu cartonaşele, pulverizează pe piele ce ţi-a plăcut cel mai mult. Te poţi da cu maximul 4 parfumuri – două pe o mână şi două pe alta (la încheietură şi mai sus, în dreptul cotului, să poţi mirosi uşor când îndoi mâna).

Apă de parfum So Elixir Purple de la Yves Rocher, cu arome florale lemnoase incredibil de feminine (infuzie de tuberoză, uleiuri esenţiale de vetiver, bergamotă, parchouli şi extract de smirnă), preţ 185 lei

De la Marque Gold, un amestec exotic de neroli, piper roz şi bergamotă. Inima parfumului se află în aromele florale de iasomie, trandafir, floare de portocal şi iris, iar notele de bază sunt de vanilie şi mosc. Preţ 300 lei, pe marab-parfumery.ro.

Apă de parfum BIO Acorelle Orchidee Blanche, acest parfum diminuează stresul, calmează şi îmbunătăţeşte somnul, preţ 99,9 lei, pe life-care.com

Găseşti parfumuri şi la farmacie. Claudalie Parfum Figue de Vigne se găseşte în farmaciile Centrofarm la preţul de 111 lei.

Apă de toaletă Tenderly, a cărei notă cheie este floarea roz de magnolie. Simbol al tinereţii, inocenţei şi optimismului, acest ingredient îşi face simţită prezenţa în mijlocul unui buchet din flori de câmp, ce oferă acestui parfum un aer de primăvară. Preţ 54,9 lei / 50 ml, la Oriflame.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.