HomeDIVERSEFemeile cu fund mare, mai sanatoase si mai istete. Iata explicatia specialistilor

Femeile cu fund mare, mai sanatoase si mai istete. Iata explicatia specialistilor

Pana acum se spunea ca fetele cu fund mare au mai mult sex-appeal si ca sunt mai bune in pat, ceea ce este lesne de inteles, avand in vedere ca reprezentantii sexului opus sunt innebuniti dupa formele feminine.

Insa un studiu a scos la iveala un rezultat surprinzator. Se pare ca femeile care au posteriorul mai generos sunt mai sanatoase si mai istete decat celelalte cu care mama natura nu a fost la fel de darnica. Care este explicatia specialistilor in acest caz? Citeste mai jos ce anume i-a facut sa ajunga la aceasta opinie!

Studiu despre fetele cu fund mare: cum stai cu sanatatea si inteligenta?

Cercetatorii de la Universitatea din Oxford au descoperit ca fetele cu fund mare nu numai ca sunt mai inteligente decat celelalte reprezentante, dar sunt si mai rezistente in fata afectiunilor cronice. Conform studiului respectiv, aceste reprezentante ale sexului frumos au un nivel mai scazut de colesterol si au sanse mai mari sa produca hormoni care metabolizeaza zaharul din organism. Prin urmare, riscul ca ele sa se imbolnaveasca de boli de inima ori de diabet este mai mic.

De asemenea, ei considera ca fetele cu fund mare au in organism un exces de grasimi Omega 3, substanta care a dovedit in numeroase randuri ca ajuta la dezvoltarea si sustinerea functiilor creierului. De asemenea, specialistii au mai mentionat faptul ca femeile cu solduri proeminente nasc copii mai inteligenti si mai sanatosi decat celelalte. Asadar, ele transmit genele bune mai departe.

Profesorul Konstantinos Manolopoulos, cel care a coordonat acest studiu, sustine ca un posterior generos favorizeaza si nivelul de leptina si pe cel al dinopectinei din corpul femeilor. Primul este un hormon responsabil cu reglarea greutatii, iar al doilea are proprietati antiinflamatoroare, de protectie vasculara si antidiabetice.

Daca iti este greu sa crezi acest studiu despre fetele cu fund mare, afla ca si alte universitati din California si Pittsburgh au organizat astfel de cercetari, iar rezultatul a fost acelasi. Femeile cu posteriorul dotat, soldurile late si talia ingusta au sanse sa traiasca mai mult. In acest segment se incadreaza cele cu corpul in forma de clepsidra si unele dintre cele cu silueta de tip para.

Echipa implicata in aceasta cercetare interesanta a analizat datele a peste 16 000 de femei. Ca sa nu existe erori la finalul proiectului, specialistii nu au luat in calcul si persoanele care si-au facut operatii de marire la nivelul feselor, ci doar pe cele naturale.

Ce parere ai despre rezultatul acestui studiu? Din experienta ta, fetele cu fund mare chiar sunt mai inteligente si mai sanatoase ori este vorba doar despre o coincidenta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read