HomeDIVERSEExclusiv pentru burlaci: cele mai bune plaje din lume pentru distracţie

Exclusiv pentru burlaci: cele mai bune plaje din lume pentru distracţie

ipanema_brazil5_62632800

Askmen.com a făcut un top al celor mai bune plaje din lume cu voluptăţi garantate pentru vânătorii burlaci. Din păcate, cele mai multe sunt la capătul celălalt al lumii.

1. Bondi Beach, Australia. Plaja este fără îndoială cea mai fotografiată întindere de nisip din Australia. Unul dintre motive este faima ei printre surferi, căci apa aici le asigură condiţii excelente, dar la fel de adevărat e şi că după o zi în apă te duci în Sydney, unde-ţi poţi căuta perechea perfectă.

2. Punta del Este din Uruguay este capitala indiscutabilă a glamour-ului a Americii Latine şi locul unde femeile poartă o sfoară în loc de bikini la costumul de baie.

3. Pe Insula Margarita, Venezuela, supranumită şi Perla Caraibelor, găseşti un amestec de tradiţii vechi cu nişte vederi foarte moderne cu privire la felul în care trebuie acoperit un trup expus la soare.

4. Cancun-ul mexican intră în competiţia celor mai bune plaje pentru burlaci, pentru că e locul unde un bărbat aflat în misiune are tot ce-şi doreşte la dispoziţie: soare, plaje, baruri şi gagici.

5. Ipanema, în Brazilia. Vecină cu plaja Copacabana, pe Ipanema ai un şir nesfârşit de femei date cu ulei, ai căror bikinii abia dacă poţi să observi că-s acolo, atât sunt de insignifianţi, iar acest şir nesfârşit de femei se întinde până la munţii Dos Irmaos.

6. Insula Rodos din Grecia e vestită printre marii petrecăreţi. Petrecerile de pe plajă i-au adus celebritatea, dar nu trebuie neglijat nici faptul că acolo plaja se face topless.

7. South Beach, Florida. Aici vezi multe celebrităţi, viaţa de noapte e sălbatică, iar femeile fără inhibiţii.

8. Plajele din Visby, din Suedia. O dată pe an, într-o săptămână din vară, toată suflarea petrecăreaţă a Stockholmului vine pe plajele orăşelului Visby. Deci, o mulţime de suedeze aproape goale.

9. Tel Aviv-ul este vestit pentru momentele de după căderea soarelui. Mai este supranumit şi “Miami-ul Orientului Mijlociu”.

10. Pentru Pattaya, aflată în Tailanda, askmen.com nu are decât o singură recomandare. “Nu veni cu prietena!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read