HomeDIVERSEDe ce ne plac bucovinencele!

De ce ne plac bucovinencele!

femeie-in-flori-680x420

Despre bucovinence se spune că sunt printre cele mai frumoase românce, dar nu sunt acestea singurele lor calități. Am adunat 7 motive pentru care femeile din acea parte a țării merită respectul nostru.

1 . Gătesc bine!

Dacă ai gustat celebrele poale-n brâu, atunci știi despre ce vorbim. Rețetele tradiționale bucovinene sunt absolut delicioase, iar o masă luată în acea zonă a țării va fi un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

2. Sunt ambițioase!

Bucovinencele realizează cam tot ce își propun, pentru că sunt foarte ambițioase. Monica Bârlădeanu, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Laura Cosoi, Catrinel Menghia sunt un exemplu în acest sens, iar lista de bucovinence  frumoase, deștepte și realizate este mult mai lungă.

3. Sunt pasionale!

Despre bucovinence se mai spune că sunt foarte pasionale în iubire, iar dacă se îndrăgostesc, sunt dedicate trup și suflet partenerului lor.

4. Sunt prietenoase!

Ospitalitatea bucovinencelor este cunoscută în toată țara. Nu ai să intri în casa lor fără să fii pus la masă și tratat ca un musafir de seamă.

5. Au umor!

Bucovinencele știu să facă haz de necaz și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt conștiente de etichetele care li se pun și ajung deseori să facă glume pe seama asta.

6. Dansează cele mai frumoase hore!

Dacă ai mers la o nuntă de bucovina, atunci știi că acolo nu se stă nicio secundă pe scaun. În această zonă a țării se dansează cele mai frumoase hore.

7. Sunt harnice!

Femeile din Bucovina nu stau o clipă locului. Au grijă să aibă o casă frumoasă și o masă bogată, pentru că nu vor să li se ducă vorba că nu ar fi bune gospodine.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read