HomeDIVERSECum promovam un site

Cum promovam un site

plum media agencyUn site care nu este promovat e ca si cum nu ar exista. Acum cativa ani treburile stateau altfel, promovarea se facea foarte usor. Si acum se poate spune ca se face usor, daca ne acomodam metodele cu tendintele existente. Dar hai sa intram in cateva criterii ca sa putem vorbi pe ceva concret.

Probabil ca cel mai important element in promovarea unui site este continutul. E posibil ca multi dintre cei care cititi sa fi considerat ca atragerea de linkuri este cea mai importanta. Totusi, continutul este cel mai important, pentru ca dupa noile schimbari pe care Google le-a facut, continutul a capatat o importanta foarte mare. Succesul unui site depinde in foarte mare masura de ceea ce contine, de ceea ce este scris in el.

Urmatorul criteriu sunt linkurile care trimit spre site. Pana acum cativa ani linkurile se atrageau foarte usor si promovarea se facea cu doar cateva linkuri puse pe cateva cuvinte cheie. Din fericire lucrurile s-au schimbat si doar cine merita va beneficia de avantajul linkurilor. Sunt destule metode prin care se pot obtine, dintre cele mai folosite amintim inscrierile in directoare, fie ele de linkuri sau de articole. Insa partea mai importanta decat adaugarea lor este selectarea domeniilor unde urmeaza a fi adaugate.

Activitatea pe social media va avea un impact din ce in ce mai mare. Din cate se stie in acest moment, impactul pozitiilor in motoarele de cautare datorat promovarii in retelele sociale este destul de scazut. Totusi, se vizeaza ca pe viitor sa detina o cota mai mare de influenta. Tinand cont de numarul mare de utilizatori care frecventeaza aceste medii, vizibilitatea siteului va fi foarte mare in cadrul lor.

Si mai sunt si alte criterii, insa cel mai bine este sa apelati la o firma care se ocupa de promovari online si web design.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read