Consumul de ceai este o buna modalitate de a-ti stimula metabolismul pentru a arde in mod eficient caloriile in exces. Numeroase plante au efecte pozitive asupra siluetei, insa este important sa se opteze pentru acelea care nu pun in pericol sanatatea organismului (mai ales daca suferi de anumite afectiuni).

In plus, combinarea mai multor plante cu proprietati active contribuie la grabirea procesului de slabire. Unul dintre ceaiurile care s-au dovedit eficiente in arderea grasimilor este ceaiul Zein.

Cum actioneaza?

Ceaiul Zein este 100% natural, continand: musetel, fenicul, floare de violeta, petale de trandafir, roinita si rubarba. Datorita acestor ingredient, ceaiul Zein are urmatoarele beneficii asupra organismului si siluetei:

– Ajuta la o buna digestie a alimentelor;
– Stimuleaza functiile metabolice;
– Elimina in mod continuu toxinele din organism;
– Imbunatateste textura si aspectul pielii;
– Reduce nivelul glucozei in sange;
– Este un bun remediu impotriva constipatie, normalizand tranzitul intestinal;

Mod de preparare

Se fierb 150 ml de apa, dupa care apa fiarta se toarna intr-o cana si se adauga o lingura medie de ceai Zein. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 5 minute, dupa care se strecoara si se bea.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite, se recomanda consumul de ceai Zei dimineata, inainte de micul dejun, si seara, inainte de culcare, cat inca mai este cald. Este indicat sa nu se depaseaza doza zilnica recomandata, pentru a evita problemele digestive.

De retinut!

Pentru reglarea metabolismului si detoxifierea organismului, se recomanda consumul de ceai Zein timp de minimum 6 luni. De asemenea, este foarte important de stiut, ca la inceputul curei cu ceai Zein, timp de 1-2 saptamani, pana la curatarea organismului de toxine apar scaune neregulate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.