Home DIVERSE Cătălin Striblea: „Am fost cu fiul să-și ia pantaloni. A.k.a ”țoale”. Ne-a condus la cel mai trendy magazin din …”

Cătălin Striblea: „Am fost cu fiul să-și ia pantaloni. A.k.a ”țoale”. Ne-a condus la cel mai trendy magazin din …”

0
Cătălin Striblea: „Am fost cu fiul să-și ia pantaloni. A.k.a ”țoale”. Ne-a condus la cel mai trendy magazin din …”

Jurnalistul Cătălin Striblea a povestit experiența prin care a trecut atunci când a fost să îi cumpere pantaloni fiului său.

Acesta a scris pe Facebook: „Am fost cu fiul să-și ia pantaloni. A.k.a ”țoale”. Ne-a condus lejer la cel mai de fițe, șmecher, trendy, magazin de la mall. Decor industrial, mult beton și fier, o muzică despre care am înțeles că-i zice ”trap”, ca la cai, și un miros de templu oriental de la diverse bețigașe, sper.

Vânzătorii erau cei mai cool oameni cu putință, tatuaje, rași în cap, chestii cu fermoare multe. Toate ”țoalele” erau negre, nicio culoare, nicio nuanță. Pentru o secundă am zis c-am intrat într-o sectă. Și o scumpete de te doare. Dar cu tricouri mișto.

Așa, unde voiam să ajung. Eram speriat că de acolo se iau pantalonii aceia cu gleznișoara la vedere. Ăia de ți se ițește firicelul de păr și când sunt -20 de grade afară. Ei, bine, nu. De acolo se iau ceilalți. Ăia cu turul până la pământ, de trebuie să-ți cauți fundul prin ei. I-am luat o pereche cu cădere medie.

Pentru cei cu adâncime mare i-am spus să aștepte încă 60 de ani ca să aibă ce să-i atârne în golul ăla.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.