HomeDIVERSECat costa un tatuaj si unde poti sa ti-l faci in Bucuresti

Cat costa un tatuaj si unde poti sa ti-l faci in Bucuresti

Tatuajele reprezinta o forma de arta pe piele, prin care iti poti exprima unicitatea. Daca sunt realizate de artisti cu experienta in domeniu, ele pot fi adevarate motive de mandrie. De aceea, trebuie sa alegi intotdeauna un salon de tatuaje cu renume, cu aprobari de la Ministerul Sanatatii si cu certificate care sa ateste experienta artistilor. Cand vine vorba despre tatuaje, nu trebuie sa te zgarcesti, deoarece rezultatul ar putea fi dezastruos, foarte greu de corectat sau eliminat si, cel mai grav, ar putea fi un adevarat pericol pentru sanatatea ta.

Afla cat costa un tatuaj la 5 saloane foarte cunoscute din Capitala!

Afla cat costa un tatuaj la Funky Tattoo

Artistii de la Funky Tattoo isi propun sa lupte impotriva ideilor preconcepute despre cultura tatuajelor. Experienta de peste 10 ani a artistului Stefan Negoescu este o garantie a calitatii serviciilor oferite de acest salon cunoscut de tatuaje din Bucuresti.

Inca un avantaj este localizarea salonului: el este plasat in Centru, in zona Piata Romana. Pe site-ul Funky Tattoo poti admira cateva modele de tatuaje realizate de catre artistii acestui salon. Daca te intereseaza tatuajele cosmetice , te vei bucura sa auzi ca la Funky Tattoo iti poti pigmenta sprancenele, ochii si buzele.

Pretul tatuajelor se calculeaza in functie de numarul de ore necesare pentru crearea acestuia. In vreme ce pretul minim al unui tatuaj este 150 RON, pretul pe ora este 200 de RON, iar la al doilea tatuaj primesti o reducere de 10%.

Pretul unui tatuaj la Next Level Tattoo

Salonul Next Level Tattoo este printre cele mai cunoscute si mai apreciate locuri din Capitala, in care iti poti face un tatuaj. Artistul permanent al salonului, Costi, are renume international si a participat la numeroase conventii de tatuaje in tari precum Germania, Franta, Austria sau Bulgaria.

Salonul este situat in cartierul Drumul Taberei, vis-a-vis de Mall Plaza. Poti merge sa iti faci un tatuaj de luni pana vineri, intre orele 12 si 20 si in weekend, daca iti faci programare.

Ca preturi, trebuie sa stii ca un tatuaj color costa minim 160 RON, iar unul alb-negru minim 150 RON. Preturile tatuajelor se calculeaza si in functie de centimetri patrati (4 RON pentru alb-negru si 4.5 RON pentru color), iar la tatuajele foarte mari se fac reduceri considerabile.

Cat costa un tatuaj la Hasha Tattoo

Un alt salon de tatuaje din Bucuresti este Hasha Tattoo, de pe strada Baba Novac, nr. 20. Pe site-ul salonului poti admira o galerie intreaga a operelor artistilor de la Hasha, care demonstreaza talentul si implicarea acestora in realizarea unor tatuaje de calitate, realistice.

Pretul minim al unui tatuaj este 150 RON si se aplica pentru scrisuri mici, tatuaje pe deget etc. Ca si la alte saloane, pretul se stabileste si in functie de suprafata finala a tatuajului. Astfel, pentru o varianta alb-negru, vei plati 4 RON pe centimetru patrat, iar pentru o varianta color, 5 RON pe centimetru patrat. Tariful tatuajelor mari se calculeaza in functie de ora de lucru: 180 RON pe ora.

Pretul unui tatuaj la salonul PioTattoo

Salonul PioTattoo apartine artistului Pierre Hilal, un profesionist recunoscut in domeniu, a carui cariera a inceput in anul 2000. Tusurile utilizate la acest salon sunt de cea mai buna calitate: cele pentru tatuaje cosmetice sunt aduse din Germania, iar cele pentru tatuajele corporale sunt aduse din America.

Salonul se lauda si cu cateva vedete care au apelat la serviciile oferite: Mihaela Moise, Luminita Anghel, Maria Moculescu si Andreea Tonciu.

Pretul de pornire al unui tatuaj este de 100 RON, la care se adauga 3,5 RON pe centimetru patrat. Pentru tatuajele cosmetice, pretul este 500 RON, iar pentru cele foarte mari, pretul se calculeaza in functie de timpul necesar: 200 RON pe ora. Salonul Pio Tattoo se gaseste pe bulevardul Pache Protopopescu, nr. 107.

Cat costa un tatuaj la Roxy Tattoo

Unul dintre cele mai vechi saloane de tatuaj din Bucuresti este Roxy Tattoo, ai carui artisti au realizat nu mai putin de 10.000 de tatuaje de cand s-a deschis. Locatia este un alt avantaj: Roxy Tattoo se gaseste in Centrul Vechi, pe strada Lipscani, la nr. 12. Pe site-ul salonului pot admira o parte dintre tatuajele realizate de artisti, pentru a te lamuri daca sunt pe placul tau.

Preturile sunt asemanatoare cu cele de la celelalte saloane de tatuaj: 100 RON pretul de pornire, 3.5 RON pe centimetru patrat pentru alb-negru si 4 RON pentru color. Asadar, daca te-ai decis ca vrei un tatuaj, mai intai trebuie sa te hotarasti daca vrei ca acesta sa fie permanent sau temporar. Apoi, odata ce alegi forma si calculezi cat costa tatuajul, poti sa iti stabilesti o programare, pentru a face acest pas spre afirmarea originalitatii si a senzualitatii tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read