HomeDIVERSECele mai bune carti de turism cu pret redus de Black Friday

Cele mai bune carti de turism cu pret redus de Black Friday

61411012

Iti place sa calatoresti? Iata o lista cu cele mai bune carti de turism cu pret redus de Black Friday, care iti va fi de folos la sesiunea de cumparaturi.

Vine vacanta de iarna si vrei sa pleci din tara? Te ajutam noi sa iti alegi o destinatie de Black Friday.

Ofertele sunt multe si variate insa, iar tu nu stii pe care sa o alegi in plin sezon de reduceri? Iata o serie carti de turism cu pret redus de Black Friday.

Orasele lumii, pas cu pas - Amsterdam
Orasele lumii, pas cu pas – AmsterdamAcest ghid va propune sa descoperiti cele mai frumoase destinatii de vacanta prin intermediul a 24 de tururi tematice, cu distanta intre 2 si 4 km. Traseele intocmite de experti in organizarea circuitelor turistice va poarta pasii catre locuri arhicunoscute sau ascunse, va dezvaluie istoricul acestora si povestile legate de personajele faimoase si controversate din trecutul lor. In plus, in fiecare capitol sunt inserate harti detaliate si recomandari de cafenele sau restaurante.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Italia - Key guide
Italia – Key guideGhidul are un format amplu, care acopera toate aspectele unei calatorii in afara granitelor. Ideal pentru turistii independenti, carora le place sa-si organizeze singuri programul. Include descrieri de plimbari, trasee auto si drumetii, cu diverse grade de dificultate, informatii detaliate despre atractiile turistice, prezentarea amanuntita a mijloacelor de transport, o bogata sectiune dedicata cumparaturilor, plus informatii practice deosebit de utile – de la starea vremii la serviciile de urgenta si la orarul institutiilor.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Enciclopedia concisă Britannica
Enciclopedia concisă BritannicaEnciclopedia Britanică a devenit, în timp, sursa supremă de referinţă pentru toate domeniile de informare, la orice vârstă, acasă sau la birou. Conţine peste 28.000 de articole, ordonate alfabetic. Fiecare articol variază între 50 şi 1.000 de cuvinte, întreg textul conţinând peste 2,6 milioane de cuvinte. Informaţiile sunt completate şi exemplificate cu peste 2.000 de imagini, respectiv, 1.800 de fotografii, 190 de cărţi, 150 de schiţe şi 30 de tabele, iar 5 % din volumul lucrării reprezintă articole despre realităţi româneşti, concepute de autori din România.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

1000 de plaje de vis
1000 de plaje de visAcest volum deosebit vă va purta într-o expediţie fascinantă în jurul globului în căutarea plajelor virgine şi a întinderilor nesfârşite ale mării.
Vă veţi bucura de asemenea de locurile paradisiace de scufundat din întreaga lume, de la Oceanul Indian până în Caraibe.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Alaska - National Geographic
Alaska – National GeographicPentru cei mai multi dintre noi, Alaska reprezinta mai degraba un tinut indepartat, friguros si salbatic decat o destinatie viabila de calatorie. Ghidul National Geographic te va convinge insa ca lucrurile nu stau deloc asa. Cel mai mare stat al SUA are o populatie de doar 700.000 de persoane, fapt ce explica frumusetea naturala inca nealterata a acestor taramuri.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Călătorii pentru o viaţă - Vol. 1 - 500 de locuri unice
Călătorii pentru o viaţă – Vol. 1 – 500 de locuri unice CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII PE CARE LE-AŢI PUTEA FACE VREODATĂ
PE APĂ: Mergeţi cu pluta prin Marele Canion, luaţi feluca în aval pe Nil, navigaţi cu vaporaşul în Anglia sau faceţi o croazieră pe Dunăre
CU MAŞINA: Faceţi-vă de cap pe Route 66, conduceţi de la Delhi la Taj Mahal sau faceţi un tur pe malul lacului Garda sau în Dolomiţii din Italia
CU TRENUL: Beţi Pisco Sour în trenuleţul care vă duce prin Peru către lacul Titicaca, parcurgeţi cu viteză Japonia în Shinkansen sau luaţi-o încet prin sălbăticia Africii, într-un safari în rezervaţiile de vânătoare din Africa de Sud

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Rough Guides. Ierusalim
Rough Guides. IerusalimAcest ghid vă oferă tot ce vreţi să ştiţi despre Ierusalim. Este conceput pentru a fi o lectură plăcută şi, în acelaşi timp, un instrument de reper uşor de folosit. Cartea este împărţită în mai multe secţiuni, în care găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie. Secţiunea color introductivă prezintă Ierusalimul în linii mari, oferind sugestii referitoare la perioadele recomandate pentru călătorie şi atracţiile esenţiale, incluzând şi cuprinsul lucrării. Urmează secţiunea de informaţii practice, în care găsiţi sugestii utile înainte de călătorie.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Florenţa - Ghidul oraşului
Florenţa – Ghidul oraşuluiSe adreseazã tuturor turiştilor care vor sã adopte pentru câteva zile ritmul şi stilul de viaţã al localnicilor din oraşul Florenţa. Conţine hărţi pliabile pentru fiecare cartier, informaţii despre cele mai importante 60 de atracţii ce nu trebuie ratate, peste 150 de restaurante, trattorii, gelaterii, cafenele, baruri, tetre, săli de concert, magazine, pieţe şi hoteluri.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Top 10. DUBAI - Ghid turistic vizual
Top 10. DUBAI – Ghid turistic vizual Destinaţie pentru orice anotimp, Dubaiul este un loc unde soarele nu apune, parcă, niciodată. De la celebrul Burj al Arab, hotelul care oferă standardele cele mai înalte din lume până la Palm Jumeirah, insula făcută de om, oraşul o minune contemporană, oferind nenumărate prilejuri de destindere şi uimire. Dacă ne gândim şi la varietatea sporturilor care se pot practica aici şi la oportunităţile de shopping oferite de marile branduri, înţelegem de ce Dubaiul a devenit o destinaţie obligatorie pentru oricine se respectă şi nu îi e indiferent cum îşi petrece timpul liber.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

Ghidul călătorului. Europa - Mike Gerrard
Ghidul călătorului. Europa – Mike GerrardGhidul călătorului. Europa vă poartă prin cele mai frumoase locuri ale continentului nostru: oraşe, castele, catedrale, munţi, lacuri, păduri, zone de coastă. Fiecare capitol prezintă o destinaţie, cu atracţiile ei speciale şi sfaturi utile pentru călătorie. Hărţile vă ajută să găsiţi obiectivele principale, iar fotografiile extraordinare vă vor convinge că merită vizitate. Barcelona lui Gaudí, gheţarii Islandei, fiordurile din Norvegia, castelele din Boemia, pădurile Poloniei… toate vă aşteaptă să le descoperiţi.

Librarii recomandate:
emag.rolibrarie.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read