HomeDIVERSECarmen Brumă te învaţă să fii sănătoasă, suplă şi sătulă

Carmen Brumă te învaţă să fii sănătoasă, suplă şi sătulă

Noua carte scrisă de Carmen Brumă, „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă“ şi lansată la începutul lunii împreună cu editura Coreus, îţi arată că poţi slăbi sănătos, rapid şi necostisitor.

Programul oferă soluţie concretă şi eficientă adresată celor care vor să slăbească sau să-şi îmbunătăţească aspectul şi condiţia fizică. Conţine o carte cu un program alimentar pentru 6 săptămâni, reţete utile ale mâncărurilor de regim, un dvd cu 5 antrenamente diferite şi „un suport motivaţional important“, consideră autoarea.

Dietele propuse de tine sunt concepţia ta sau te sfătuieşti cu un specialist?
Sunt rezultatul experienţei personale, al cărţilor de specialitate pe care le-am citit şi al discuţiilor cu diverşi profesionişti.

Pe ce se bazează programul tău?
Programul 3S se bazează pe combinaţia dintre dietă şi antrenamente scurte şi intense. Regimul include trei mese plus 2 gustări zilnice, iar cele 5 antrenamente pe care trebuie să le faci săptămânal nu sunt mai lungi de 15 minute şi îţi lucrează tot corpul.

Acest program poate fi respectat de o femeie al cărei timp este foarte încărcat?
Este adresat în primul rând persoanelor care nu au timp de sală, nutriţionist, antrenor personal etc. Programul 3S este un îndreptar practic care te ajută să ai rezultate fără timp pierdut, fără bani aruncaţi pe fereastră, fără echipamente minune, fără promisiuni mincinoase.

Ce este cel mai greu de făcut atunci când decizi să respecţi o dietă?
Să ai răbdare, să fii perseverent şi să înţelegi că nu poţi să ai rezultate peste noapte.

Care sunt regulile de bază ale unei diete corecte?
3 mese pe zi, hidratare suficientă şi alimente care să conţină toate elementele nutritive necesare organismului. Asta este formula pe care se bazează dieta 3S şi care respectă sfaturile nutriţioniştilor.

Există alimente care nu trebuie consumate niciodată?
Niciodată e prea mult spus. Cred însă că există alimente care nu trebuie să facă parte din rutina noastră nutriţională: mezelurile, brânza topită, caşcavalul, conservele, prăjelile.

În ce constă mişcarea fizică propusă de tine?
Antrenamentele propuse de mine sunt o interpretare personală a metodei HIIT-Hight Intensity Interval Training. Pe scurt, te antrenezi intens într-o perioadă scurtă de timp şi arzi mai multă grăsime decât în antrenamentele cardio clasice, iar organismul tău va produce o cantitate mai mare de hormon de creştere, important în regenerarea celulară şi construcţia musculară. Pe DVD găsiţi 5 antrenamente diferite, un program de încălzire şi altul de stretching. Niciun antrenament nu durează mai mult de 15 min, îţi lucrează tot corpul, se pot face acasă, într-un spaţiu restrâns, fără echipamente suplimentare.

Ce impact a avut cealaltă carte a ta, „Slim, cum am slăbit 30 de kg şi nu le-am mai pus înapoi“?
S-a vândut foarte bine şi am primit multe reacţii pozitive.

Ce prevezi pentru noua carte? Care este ecoul în acest moment?
Ecoul a fost mult peste aşteptările mele, în mai puţin de o săptămână s-a epuizat un tiraj şi a trebuit să facem altul. Mai nou, 3S se găseşte atât în farmacii, cât şi pe site-ul editurii.

Care sunt abaterile tale culinare? Respecţi regulile cu stricteţe?
Regulile pe care mi le-am autoimpus prevăd că o singură dată pe săptămână pot să mănânc alimentele de care mi-a fost poftă. E un debuşeu eficient care te scuteşte de frustrări şi apetit exagerat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read