HomeDIVERSECadouri de Craciun pentru scolari

Cadouri de Craciun pentru scolari

cadouri_de_craciun

Cand spun scolari ma gandesc la copii aflati in clasele I – VIII si in privinta cadourilor de Craciun parintii inca mai pot face alegerile potrivite fara a insela asteptarile.

Chiar daca la aceasta varsta copii par a sti foarte bine ce-si doresc cadou (cele mai cele chestii…) este recomandat ca parintii sa se gandeasca de doua ori inainte de a le face jocul celor mici.

Magazine de cadouri recomandate de noi:
cadouridetop.ro ; fungift.ro ; giftmarket.ro ; cadouri-funny.eu

Cadouri de craciun pentru baieti: carte, dvd-uri cu filme pentru copii, dvd-uri cu jocuri pentru computer, iPod, ghiozdan, penar, bicicleta, role, minge de fotbal sau de baschet, sanie, placa de skateboard, tabla de sah + piese, figurine din plastic, puzzle, set caciula, fular si manusi, pulover, ghetute, masina teleghidata, robot teleghidat, ceas de mana.

Cadouri de Craciun pentru fete: dvd-uri cu filme pentru copii, jocuri pentru computer, iPod, ghiozdan, penar, role, bicicleta, set de badminton, set caciula, fular si manusi, pulover, sanie, patine, carte, jucarii din plus, puzzle, papusa Barbie, set cosmetice pentru copii (sampon, parfum, strugurel, gel de dus), figurine colorate pentru decorat bradul de Craciun, rochita, cizmulite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read