HomeDIVERSECadouri de Craciun pentru colegii de serviciu

Cadouri de Craciun pentru colegii de serviciu

cadouri_de_craciun

Cadouri de Craciun pentru colegii de serviciu? Pare la fel ca mersul pe gheata foarte subtire? Probabil ca asa si este daca acest lucru se face de la persoana la persoana dar daca procedati la fel ca atunci cand este aniversarea unui coleg, ziua onomastica sau… 8 Martie o sa vedeti ca nu-i atat de iesit din comun sa faceti cadouri de Craciun colegilor de serviciu.

Magazine de cadouri recomandate de noi:
cadouridetop.ro ; fungift.ro ; giftmarket.ro ; cadouri-funny.eu

Puteti sa va inspirati din urmatoarea lista pentru cadouri de Craciun pentru colegii de serviciu: rama foto personalizata, accesorii pentru birou, set accesorii pentru scris (pixuri, stilou), set cana si farfurie pentru birou, ghiveci cu plante decorative, vaza, lampa de birou, dvd-uri sau cd-uri cu filmele sau muzica preferata, diploma pentru cel mai bun coleg, tricou personalizat, puzzle cu poza colegului, ceas de birou sau de mana, , cos cu produse pentru Craciun (cozonac, vin), obiecte decorative pentru brad, breloc, glob personalizat, port carti de vizita, un abonament la revista preferata.

Daca va dati bine pe langa sef sunt sanse mari sa scapati ieftin cu aceste cadouri de Craciun pentru colegi daca sponsorizeaza firma aceasta initiativa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read