394x590_1372952259345d8a29Aratos si cu mare succes la sexul frumos, Vladau nu este totusi un barbat usor de cucerit, dispretuieste femeile vulgare si false, chiar daca ele arata extrem de bine. 20 de tinere vor fi prezentate telespectatorilor in prima emisiune, dintre care vor ramane in concurs doar zece.

Alexandra Nicolescu este una dintre fetele care lupta sa-l castige pe Bogdan Vladau. Are 26 de ani, 1.70 m si 50 de kilograme, a absolvit ASE-ul si a declarat ca ii plac barbatii maturi, care sa ii asigure un confort material si sentimental. A intrat in concurs convinsa ca nu are o rivala pe masura ei. Alexandrei ii place si adrenalina, a copilotat un avion. A fost etichetata inca de la intrarea in concurs drept bomba-sexy a emisiunii Burlacul, sanii ei mari fiind unul dintre motivele castigarii acestui supranume.

Mai putin sigura de atuurile sale este Dorina Bojescu. La cei 24 de ani ai sai, a avut o singura relatie serioasa, care a durat trei ani si jumatate si care s-a terminat cand fata trecea prin cel mai greu moment al vietii sale, moartea mamei. Parintii Dorinei si ai sorei ei au divortat cand ele erau foarte mici, iar ea isi aminteste fiecare efort pe care mama ei l-a facut sa le creasca. Dupa esecul relatiei sentimentale, s-a concentrat mai mult pe munca si a venit la concurs hotarata sa faca lucruri importante si pentru sufletul ei. Sensibila si romantica, Dorina s-a indragostit foarte tare de Bogdan Vladau, de-a lungul filmarilor. Daca a reusit sa-l cucereasca pe Burlac, telespectatorii urmeaza sa afle urmarind show-ul incepand din 4 iulie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.