HomeDIVERSEReduceri Black Friday la CadouriDeTop.ro - Cadouri premium cu pana la 70%...

Reduceri Black Friday la CadouriDeTop.ro – Cadouri premium cu pana la 70% reducere

cadouridetop300x250_5_58865_1415699497Magazinul de cadouri CadouriDeTop.ro organizeaza Black Friday in perioada 21 -23 Noiembrie. Vei avea parte de super reduceri de pana la 70% la numeroase cadouri premium. Ti-am pregatit un landing page dedicat acestui eveniment care te va ajuta sa gasesti rapid cadouri pentru barbati, femei, copii sau cadouri corporate.

Mai sunt doar cateva zile pana in 21 Noiembrie, atunci cand vom demara campania Black Friday 2014. CadouriDeTop.ro este un magazin de cadouri pentru orice ocazie care ti-a pregatit cele mai multe si atractive oferte speciale cu ocazia Black Friday. Astfel vei avea posibilitatea sa achizitionezi timp de 3 zile ( 21 – 23 noiembrie ) o multime de cadouri premium la care vom aplica reduceri de pana la 70%.

“ Black Friday la CadouriDeTop.ro se va desfasura in perioada 21 – 23 Noiembrie. Vei avea posibilitatea sa achizitionezi cadouri premium la preturi cu pana la 70% reducere. Ti-am pregatit un landing page dedicat care te va ajuta sa gasesti foarte usor cadourile in functie de destinatar. ” – Silviu Octavian Huplea

Dupa experienta de anul trecut cand am avut vanzari intr-o zi cat intr-o luna de activitate normala, anul acesta ne asteptam la un interes si mai mare din partea clientilor nostri. Ne-am pregatit din timp pentru a asigura cele mai bune conditii si o experienta de shopping de neuitat.

Am pregatit un landing page dedicat pentru Black Friday in care vei avea posibilitatea sa alegi usor si repede cadourile preferate in functie de destinatar. Asadar vei putea alege cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, cadouri pentru copii si cadouri corporate de cea mai buna calitate la preturi extraordinare.

Black Friday este evenimentul care iti ofera cele mai bune preturi la multe dintre cadourile pe care poate deja te-ai gandit sa le achizitionezi cu ocazia sarbatorilor de iarna. De Black Friday ai posibilitatea sa le achizitionezi cadouri premium ceva mai repede, dar la preturi substantial reduse.

Vom avea reduceri de pana la 70% la o multime de game de cadouri premium de interes in aceasta perioada. Am suplimentat stocurile astfel incat sa facem fata solicitarilor crescute. Livrarile se vor face in maxim 3 – 5 zile lucratoare.

Avem si alte facilitati pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Acum oferim Livrare Gratuita la orice comanda care depaseste suma de 90 de lei. Oferim desemenea si un cadou surpriza pentru fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia.

Stai cu ochii pe CadouriDeTop.ro pentru ca vei avea surprize excelente cu ocazia Black Friday 2014 (21 – 23 Noiembrie).

CadouriDeTop.ro – Cadouri pentru orice ocazie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read