HomeDIVERSEAplicatii pentru planificarea vacantei

Aplicatii pentru planificarea vacantei

come-fly-with-me

Daca ai fost foarte ocupat in ultima perioada si nu ai avut timp sa iti planifici vacanta, iti recomandam cateva aplicatii care sa iti usureze munca. De la simple idei de vacanta, pana la rezervari si cumparaturi, aplicatiile de mai jos acopera nevoile generale pentru majoritatea vacantelor.

Liligo

Pentru cei ce vor sa gaseasca bilete de avion de la toti operatorii de zbor, Liligo este una dintre solutiile disponibile in Magazinul Play. Liligo cauta cele mai avantajoase zboruri pe cat mai multe site-uri si afiseaza rezultatele incluzand taxele aditionale. Nu iti ramane decat sa alegi zborul care iti convine si sa realizezi rezervarea direct de pe telefon.

Liligo dispune si de optiuni de inchiriere a masinilor si de rezervare a camerelor de hotel, insa pentru aceste sectiuni va recomandam alte aplicatii. Liligo este disponibil gratuit.

Booking.com

Este poate cel mai popular site de rezervare a camerelor de hotel. Odata cu revolutia aplicatiilor mobile a aparut si aplicatia cu acelasi nume. Functionalitatea aplicatiei o mimeaza foarte bine pe cea a site-ului, utilizatorii avand posibilitatea sa caute hoteluri in functie de pret, zona, sa consulte galeriile foto si parerile altor utilizatori, precum si sa adauge filtre de cautare, precum WiFi sau posibilitatea de a te caza impreuna cu un animal de companie.

Aplicatia se bucura de mii de unitati de cazare verificate atat de catre Booking.com, cat si de parerile utilizatorilor. Binenteles ca aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de aici.

Airbnb

Daca bugetul tau este limitat si ideea de a sta la hotel ti se pare costisitoare, Airbnb este aplicatia perfecta prin care poti cauta camere sau apartamente intregi de inchiriat. Preturile variaza de la cativa euro, pana la sume ce rivalizeaza cu cele mai scumpe camere de hotel, insa vei fi surprins de cate rezultate accesibile vei gasi prin intermediul Airbnb.

La fel ca in cazul Booking.com, Airbnb dispune de un sistem propriu de verificare atat a utilizatorilor care ofera unitati spre inchiriere, cat si a celor care cauta sa inchirieze. Poti descarca aplicatia gratuit de aici.

Sixt Rent a Car

In cazul in care ai nevoie de o masina pentru vacanta, Sixt este una dintre optiunile pe care le poti lua in considerare. Fiind un nume important in domeniul inchirierilor auto, Sixt dispune de o prezenta semnificanta in Europa si Statele Unite. Ca orice aplicatie prin care inchiriezi bunuri si servicii, Sixt Rent a Car iti permite sa alegi modelul dorit, numarul de zile si te ajuta cu harti catre masina ta.

Aplicatia este disponibila gratuit aici.

Si in cazul in care veti conduce mult in vacanta, nu uitati de aplicatia Waze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read