404 Not Found


nginx
12 citate motivationale pentru anul 2013 | FashionLife.ro
HomeDIVERSE12 citate motivationale pentru anul 2013

12 citate motivationale pentru anul 2013

motivatie-2

Acest set de ganduri inspirationale va vor stimula pentru a va pune mai repede in actiune si va va da startul pentru a deveni o varianta mai performanta a dumneavoastra.

1. “Pretuiti-va viziunile si pasiunile ca si cum ar fi copii sufletului dumneavoastra, planurile pentru ultimele dumneavoastra realizari.” (Napoleon Hill)

2. “Cheia succesului este aceea de a va concentra mintea asupra lucrurilor care va doriti sa vi se intample, nu pe cele de care va este frica.” (Brian Tracy)

3. “Succesul inseamna a obtine ceea ce vreti. Fericirea inseamna a vrea ceea ce obtineti.” (Dale Carnegie)

4. “Obstacolele sunt necesare in obtinerea succesului, pentru ca in vanzari ca si in celelalte cariere importante, victoria vine numai dupa nenumarate lupte si infrangeri.” (Og Mandino)

5. “O decizie reala este masurata prin faptul ca ati inceput o noua actiune. Daca nu exista nici o actiune, inseamna ca nu v-ati decis cu adevarat.” (Tony Robbins)

6. “Daca nu va puteti controla furia, sunteti la fel de neajutorat ca un oras fara ziduri care asteapta sa fie atacat.” (Carte de proverbe)

7. “O persoana mediocra spune. O persoana buna explica. O persoana superioara demonstreaza. O persoana minunata inspira pe altii sa vada ei insisi.” (Harvey Mackay)

8. “Libertatile, privilegiile, optiunile trebuie sa fie exercitate in mod constant, chiar si cu riscul de a crea neplaceri.” (Jack Vance)

9. “Aveti grija de corpul dumneavoastra. E singurul loc in care traiti cu adevarat.” (Jim Rohn)

10. “Puteti sa aveti in viata tot ce va doriti daca ii veti ajuta pe ceilalti sa obtina tot ce-si doresc. (Zig Ziglar)

11. “Numarul reusitelor pe care le-am avut este direct proportional cu numarul esecurilor urmate mereu de noi incercari.” (Tom Hopkins)

12. “Aveti tot ce va doriti pentru a construi ceva mai mare ca dumneavoastra.” (Seth Godin)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read