HomeFrumuseteMake-upCum sa ai un machiaj perfect de Pasti

Cum sa ai un machiaj perfect de Pasti

 Ne place sa fim admirate, cu atat mai mult atunci cand luam parte la un eveniment special. Masa de Pasti este o ocazie perfecta de a petrece timpul alaturi de membrii familiei. PARISAX PROFESSIONAL iti spune cateva trucuri ale artei machiajului, special ca tu sa fii admirata in aceasta zi deosebita.

De Pasti avem nevoie de un machiaj simplu, curat, dar care sa ne puna in evidenta frumusetea naturala. Urmareste pasii descrisi de specialistii nostri si vei fi surprinsa de machiajul pe care vei reusi sa il realizezi!

Vom incepe prin a pregati tenul prin aplicarea unei creme hidratante speciala tipului tau de ten. Pune o baza hidratanta pe pielea curatata in prealabil. Baza de machiaj neutra  de la PARISAX PROFESSIONAL se potriveste oricarui tip de ten.

Daca stii ca ai un ten cu probleme, poti folosi una din bazele corectoare PARISAX PROFESSIONAL. Acestea acopera cu usurinta orice imperfectiune a tenului. Alege-o pe cea potrivita pentru tine: baza corectoare verde pentru tenul cu probleme precum cuperoza, baza corectoare alba  pentru tenul cu exces de sebum sau baza corectoare lila  potrivita pentru acoperirea petelor si depigmentarilor tenului.

 Pentru un machiaj perfect aplica fondul de ten fluid  PRISAX PROFESSIONAL – potrivit pentru toate tipurile de ten. Pentru tenul deschis recomandam fondul de ten Ivoire. Prin miscari circulare intindeti fondul de ten pe intreaga fata si pe gat.

Pentru o aplicare mai usoara puteti folosi un burete  sau pensula speciala pentru fond de ten.

Corectati cearcanele si umbrele fetei (unghiul intern si extern al ochiului, precum si linia descendenta a nasului) cu corector anti-cearcan (Foto nr.2). Aplica prin atingeri usoare si estompeaza cu pensula speciala pentru anticearcan.

Pudreaza intreaga fata cu pudra HD cu ajutorul pensulei nr. 2 si aplica blush-ul Rose Pale  pe tot pometele de la exterior spre interior cu pensula nr. 6. Reimprospateaza inaltul pometelui si bombeul cu blush Rose Princesse.

P entru o privire patruzatoare foloseste fardul de pleoape duo Soleil/Cuivre. Aplica fardul Soleil pe intreaga suprafata a pleoapei cu pensula nr.8 si culoarea Cuivre la radacina genelor superioare si inferioare.

Folosind aceeasi culoare marcheaza pliul arcadei cu ajutorul pensulei nr.32. Redeseneaza sprancenele cu creionul special de sprancene chatain, apoi estompeaza cu pensula nr.19. Alungeste genele cu mascara volumator.

Folosind creionul de buze nude deseseaza conturul buzelor.

Este recomandat ca inaintea aplicarii rujului de buze sa folosesti o crema hidratanta sau un balsam de buze incolor, pentru o mai buna aderenta a rujului pe buze. Umple buzele cu ruj de buze sidefat nude.

Cu produsele PARISAX PROFESSIONAL machiajul va fi cu siguranta de exceptie! Nu ezita sa dai frau liber imaginatiei!

In fiecare dintre noi exista un make-up profesionist care asteapta sa fie descoperit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read