HomeFrumuseteMake-upTop 5 cele mai bune mascara

Top 5 cele mai bune mascara

Am contactat beauty blogger-ul Tereza, care a selectat pentru voi 5 produse de top favorite mascara, pe care le-a testat și de care este foarte mulțumită. Veți găsi și voi preferatul vostru printre ele?

Cele mai bune mascara!

5. Avon True Colour
Acest rimel de la Avon este perfect pentru persoanele care preferă un machiaj mai fin. Acesta, evidențiază și prelungește genele, dar nu foarte dramatic oferind un efect fin.

4. Rimmel Wonder´Full Wake Me Up
Acest rimel probabil are cel mai frumos miros din câte cunosc. Conține extract de castravete care ajută la hidratarea și nutriția genelor. Wonder’Full Wake Me Up poate evidenția foarte frumos genele, dar nu dramatic, de asemenea esențial.

Cele mai bune mascara, Top 5 cele mai bune mascara, Produsele favorite mascara

 

3. Loreal Paris Volume Million Lashes
Dacă sunteți în căutarea unui rimel, care pune accentul pe evidențierea genelor și totodată descurcarea acestora cu ușurință, aceasta este alegerea corectă. Peria rimelului Volume Million Lashes separă genele de la rădăcini până la vârfuri, și în același timp le evidențiază în mod corespunzător.

2. Avon Mark
Acest rimel este pentru persoanele care tânjesc după genele voluminoase. Oferă genelor volum și le scoate în evidență separându-le foarte ușor. Peria acestui rimel Mark este mai mare, astfel încât nu o recomandăm pentru genele scurte.

1. Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter
Pentru mine acest produs este regele tuturor. Totuși, genele mele sunt lungi și drepte iar pentru a le avea și curbate a fost întotdeauna necesar să utilizez bigudiuri. Acest mic miracol mă ajută să am gene frumos curbate pe tot parcursul zilei oferindu-le și volumul necesar. După câteva săptămâni de utilizare genele mele au început să se răsucească singure. Peria rimelului este destul de mare astfel încât se poate folosi și la genele puțin mai scurte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read