555942_348193085324350_328106425_n

Bogdan Vlădău şi Daciana s-au despărţit. Anunţul a fost făcut de blondă pe internet. Bogdan şi Daciana s-au cunoscut în emisiunea Burlacul, în cursa pentru inima vedetei, care a fost câştigată de blondă.

Cei doi au fost împreună şi după terminarea show-ului, iar în urmă cu două săptămâni au fost împreună la nunta Biancăi Drăuşanu.

“Cuvinte, cazute din viata, suflate de destin si creionate si noua ! Din respect fata de voi, oameni frumosi, care ati fost si sunteti AICI, va “soptesc” esenta lor : Eu si Bogdan nu mai formam un cuplu !

Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, insa niciodata nu sunt suficiente cuvintele, de a descrie complet si corect ! Cert este ca viata iti ofera sansa de a asculta un cantec frumos, in timpul caruia doua suflete se intalnesc, se apropie, isi zambesc, simt acelasi ritm si incep sa danseze impreuna! Incep sa se cunoasca, se emotioneaza de ceea ce descopera, exista chimie, exista dorinta de a ramane aproape….dar cantecul se termina! Isi descatuseaza mainile, sunt nevoiti sa se opreasca, sa se desparta si sa ramana departe unul de celalalt ! Totusi, cantecul continua sa le rasune in minte si amintirea sa respire, pana cand reusesc sa se reintalneasca. S-au reintalnit….insa, tot ea, viata iti cladeste bariere in cale si destinul te aduce in acel loc, prea tarziu, cand bariera tocmai ce s-a lasat si nu se mai ridica ! Asa ca, te intorci, ramai cu frumosul dintr-o poveste si alegi sa apreciezi ACEL MOMENT SINCER, al dansului ! Am inteles AMANDOI, asa ca invatam doar sa mai zambim unei povesti, care s-a scris ,se pare, pana la ultima pagina !

Mai adaug ca, Bogdan chiar este un om minunat….cum am mai spus, cu mult mai multe calitati, decat cele de suprafata! Sper ca ati inceput sa i le descoperiti ! Merita atentia voastra si merita sa ii fie rasplatita munca si pasiunea, cu ropote de aplauze ! Iar eu…va pup cu drag si va multumesc din suflet !” a scris Daciana pe Facebook.


“Se pare ca toate lucrurile frumoase au si un final. In cazul de fata, lucrurile s-au terminat la fel cum au inceput, adica minunat. Am cunoscut cu luni in urma o femeie minunata, cu un caracter deosebit, cu principii si o verticalitate iesita din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil.

Am vazut la inceput o Daciana calma, rabdatoare, timida si sincera. Astazi, o vad cat de frumos a evoluat fiind mult mai sigura pe ea si pe calitatile ei. Iti multumesc Daciana pentru toata dragostea si sustinerea neconditionata, dar si pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna.

Pasiunea se dezvolta cel mai repede si dispare cel mai repede. Intimitatea se dezvolta mult mai lent, iar angajamentul chiar si mai greu. Din respect pentru toti cei care au urmarit show-ul Burlacul, eu si Daciana am decis de comun acord sa punem punct acestei frumoase povesti de iubire, deoarece drumurile noastre sunt diferite pentru moment. Niciodata nu exista un sfarsit, ci doar un nou inceput.” a postat Bogdan pe facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.