HomeDesigneriCătălin Botezatu a prezentat o colecţie Anti Retro pentru Citroen DS3

Cătălin Botezatu a prezentat o colecţie Anti Retro pentru Citroen DS3

Pentru că noul model Citroen DS3 face parte dintr-o gamă distinctivă a brandului, cu un design radical, exclusivist, Cătălin Botezatu a acceptat să creeze o colecţie specială, pe tema “Anti Retro”. Evenimentul de lansare a avut loc la Bamboo Grand Ballroom, în prezenţa a peste 200 de invitaţi, vedete din showbiz, jurnalisti, manageri din domeniul auto.

Show-ul lui Cătălin Botezatu a fost deschis de un scurt montaj video în care Marilyn Monroe şi John Lenon îndemna publicul să se detşseze de trecut şi să gândească în termeni de viitor. Pe scena montată în sala de evenimente Bamboo, modelele au intrat într-un joc artistic bine pus la punct.

Doi manechini, imbracati in costume elegante au incercat sa impresioneze o tanara domnisoara jucandu-se cu cheile unei masini sau cu o macheta de automobil in miniatura.

Nemultumita de ofertele primite, tanara, imbracata intr-un costum de baie negru cu aplicatii Swarovski ce construiau celebra sigla Citroen, a pocnit din degete si, ca din senin, cortina neagra din spatele lor a cazut aducand sub privirile invitatilor noul model Citroen DS3.

În jurul automobilului s-a conturat întregul show fashion, manechinele prezentând pe catwalk rochii de seară elegante, dar futuriste, conform temei “Anti Retro”.

Dantela franţuzească neagră, mătăsuri fine, extensii de volane, blănuri, toate au fost accesorizate cu poşete şi umbrele personalizate cu sigla Citroen, dar şi cu un machiaj şi un stil de coafură creat special pentru acest eveniment.

Make-up artistul Mirela Vescan a avut grija ca modelele să intre cât mai bine în spiritul anti-retro: sprancene camuflate, redesenate, fapt ce a oferit unitate.

Linia de machiaj a perioadei interbelice a fost respectată însă exagerată prin folosirea texturilor strălucitoare moderne, detaliu care a adus conceptul de anti-retro.

Echipa hair stilistului Laurent Tourette a asigurat coafuri înalte, ondule specifice perioadei interbelice însă modelate în jurul capului cu o linie modernă.

La finalul prezentării, după apariţia miresei colecţiei, care a purtat o rochie din jerse tip Armani cu paiete şi accesorii Citroen, Cătălin Botezatu şi-a făcut apariţia pe catwalk într-o manieră cu totul specială: la volanul noului model Citroen DS3.

“In plin avant al tehnologiei este necesar sa tinem pasul cu piata. Noul model Citroen DS3 mi-a placut, din primul moment cand l-am vazut si am acceptat sa realizez o colectie speciala mai ales ca intreg conceptul a fost anti-retro. Creatiile mele au pastrat intotdeauna o linie clasica, pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a femeii, insa permament am adus cel putin un element nou in fiecare model pe care l-am creat”, a declarat Cătălin Botezatu.

La eveniment au mai participat şi Luana Ibaka, Catinca Roman, Oana Roman, Roxana Iliescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Bianca Ionita, Radu Dragomir, Daniela Crudu, Dani Otil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read