Follow us on Twitter

with over 1020 followers

Be first to know

join over 2500 readers


<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup
like la pagina pentru a continua!

31.01.2012 in DIVERSE by 2

Imbraca-te corect in functie de forma corpuluiStii ce haine te avantajeaza? Bucura-te de corpul tau prin haine care sa ti se potriveasca perfect si care sa te faca sa te simti frumoasa si increzatoare!

Uita-te in oglinda si fa o declaratie sincera in ceea ce priveste corpul tau. Invata sa il iubesti asa cum e si sa iti placa tot ceea ce pana acum te deranja. Bucura-te de toate formele tale si de cine esti cu adevarat.

Cunoaste-ti armele. Indiferent ca e vorba de o linie fina a gatului, de niste brate atragatoare sau un decolteu sexy, imbraca-te in asa fel incat sa evidentiezi aceste puncte forte.

Accepta-ti propria persoana si invata sa te cunosti. Vestimentatia ta trebuie sa nu accentueze acele parti ale corpului de care nu esti neaparat incantata.

Ia in considerare hainele in care te simti cel mai bine. Rochii? Pantaloni? Fuste? Nu renunta la nimic, descopera doar croielile care ti se potrivesc cel mai bine.

Fii deschisa la nou si imbratiseaza schimbarea. Piesele vestimentare de care ai fugit pana acum ar putea fi tocmai cele care sa te avantajeze cel mai mult.
Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Ai ceva de COMENTAT ?
Related Articles

This article has 2 comments
  • Rena 27.02.2017 7:12 am Reply

    Most help articles on the web are inaccurate or inrhoecent. Not this!

  • ea fut coin generator ps3 20.04.2017 7:07 pm Reply

    Amy Grigsby – Gar Woods hosted their rehearsal dinner! Thank you for sharing- the wedding pictures came out beautiful. Congratulations Jason & Bria!November 7, 2011 – 6:02 pm

Back to top

copyright 2008-2014 FashionLife.ro. Toate drepturile rezervate.

Proudly powered by Wordpress. Politica de confidentialitate