Am ajuns deja la editia a 5-a! Pentru acest luni propunem ceva neobisnuit: inbracati-va cu piese cu influenta masculina. De cativa ani influentele stilului masculin sunt tot mai prezente in piesele vestimentare destinate femeilor. Pentru azi am creat o tinuta office si sexy pentru cei care adora sa adopte o atitudine barbateasca. Piesa de baza sunt pantofii Shadow, un model confortabil si elegant.

Se asorteaza de minune cu o camasa alba si cu pantaloni negri in stil clasic cu dungi. Un blazer elegant este indispensabil in aceasta vreme. Sa puneti mare accent pe accesorii, deoarece cu aceste elemente puteti strecura un strop de feminitate in tinuta voastra. Sa alegeti accesorii in culori vii si cu forme sofisticate. Aveti grija ca machiajul vostru sa nu fie excentrica, deoarece un machiaj de office trebuie sa va accentueze discret atuurile si sa intruchipeze simplitatea. Motto-ul pentru azi: „Primul si cel mai important pas catre succes este increderea in reusita” – Nelson Boswell.

Inspiratia de luni pe Matar.ro

outfit_luni5

* Ne-ar incanta foarte tare daca si voi ne-ati impartasi inspiratia voastra pentru azi printr-un comentariu. Astfel vom avea mai multe surse de inspiratie, si cei fara idei se pot inspira, poate chiar din ideea voastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.