rochii-mireasa-cristalliniCristallini Boutique lansează o colecţie “capsulă” de rochii de mireasă, prima de acest gen, însă unele modele sunt atât de versatile, încât pot fi purtate şi după Marea Zi.

Modelele simple, romantice, se remarcă prin eleganţa şi rigurozitatea liniei. Rochiile colecţiei capsulă au fost create din mătase satinată, tul, tafta, dantelă Chantilly, dantelă cu aplicaţii florale şi paiete, înnobilate cu detalii sofisticate, realizate manual.

Elementele detaşabile, precum bretelele sau peplum-ul, dau o notă de versatilitate rochiei, în timp ce cupele de susţinere asigură confortul mult dorit.

Rochiile cu croială sirenă sau empire sunt ideale pentru o nuntă clasică, într-un decor romantic, în timp ce modelele scurte sunt perfecte pentru cununia civilă sau pentru cea de-a doua ţinută din seara nunţii.

“La sugestia numeroaselor cliente care veneau în showroom pentru a alege rochiile domnişoarelor de onoare, surorilor sau mamelor şi care ne întrebau de ce nu lansăm şi o colecţie dedicată mireselor, am extins linia Limited Edition by Cristallini Boutique cu câteva modele de rochii, create special pentru ziua nunţii: cununie civilă, religioasă şi petrecerea propriu-zisă.”, spune Alina Orzan, Managing Partner Cristallini Boutique.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.