Când am mai vazut noi reduceri la hainele de vară chiar la începutul verii?! Lanţul de magazine Kenvelo, m-au suprins ieri cu un e-mail în care mă anunţa că are reduceri de până la 60%, însă nu este singurul care a învăţat lecţia crizei: dacă vrei să vinzi, trebuie să ai reduceri.

“Comportamentul clientului este exact in sensul asta: se axeaza pe pret si situatia economica nu se imbunatateste, ci dimpotriva… Toti concurentii nostri au inceput camapaniile de promotii de pana la 50 – 60% sau ofera bonusuri la vanzari, iar noi nu ne lasam mai prejos ci incercam sa venim cu ceva si mai bun,” a explicat Alin Pescariu, director de vanzari în cadrul Kenvelo România.

Şi alţi retaileri au început campaniile de promoţii la produsele de vară şi ne îmbie încă de acum cu oferte care mai de care mai interesante … Pe lista sunt multe magazine de îmbrăcăminte si dăm doar câteva nume New Yorker sau Ma Dame ori de încălţăminte precum Benvenuti, dar şi alţii!

Inclusiv retailerii exclusiv online au promoţii. Este şi cazul ds.ro, de unde poţi cumpăra îincălţăminte produsa de celebra casă de modă Just Cavalli la preţuri în jur de 200 de lei.

Magazin recomandat: kurtmann.ro


Mai departe, si zenda.ro are promoţii, iar preturile sunt de la 69 de lei in jos! Să nu uităm de smallprix.ro sau de laredoute.ro!

Inditex, care deţine mărcile Zara, Bershka, Pull and Bear sau Stradivarius, are la rândul sau promoţii, dar mult mai … subtile!

Seducatoare de-a dreptul este însa oferta outletului din Militari, Fashion House! Vinerea viitoare, adică pe 11 iunie, preţurile vor scădea cu până la 90% din nivelul recomandat! Cum vi se pare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.