HomeModa femeiRochia albă

Rochia albă

Vine vara, anotimpul culorilor deschise și vii, a nuanțelor pastelate și al ținutelor lejere sau chiar jucăușe. În acest articol îți propunem un articol vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de vară – rochia albă.

Cu totii am auzit de clasica little black dress (LBD) dar nu se poate să nu luăm în considerare și versabilitatea și multitudinea de opțiuni pe care o oferă rochia albă.

Poate vei spune că albul nu e pentru toată lumea, sau că e culoare mai pretențioasă și mai greu de purtat. S-ar putea să ai dreptate, dar noi suntem aici să iți oferim câteva reguli de purtare a rochiei albe, astfel încât să te avantajeze orice înălțime sau formă a corpului ai avea.

Cand alegi o rochie albă, este important să alegi materialul potrivit. Pentru a face asta, trebuie să pui rochia în lumină și să iți pui mâna sub material, să vezi cum se vede nuanța pielii și forma mâinii. Din acest motiv Neer.ro oferă o gamă variată de rochii albe, cu diferite nivele de opacitate a materialului, oferindu-ți posibilitatea să alegi rochia albă care ți se potrivește.

Îți recomandăm să nu porți rochii albe extrem de strâmte întrucât, spre deosebire de negru, albul atrage atenția și nu flatează silueta. Modelele de rochii vapoaroase, care să cadă lejer pe corp, pot fi o alegere mai bună.

O altă regulă de care ar trebui să ții neapărat cont este să nu porți dresuri cu o rochie albă. Fie ca sunt nude sau negre, din cauza faptului că albul este o nuanță ce iese în evidență, acestea vor contrasta într-un mod neplăcut.

În ceea ce privește accesorizarea, îți recomandăm să alegi nuanțe de nude, bej, auriu, sau argintiu. Pentru o pată de culoare și îndrăzneală poți adăuga o pereche de pantofi roșii sau chiar albaștrii, o nuață puternică, la alegerea ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read