HomeModa femeiOutfit de toamna in functie de personalitate

Outfit de toamna in functie de personalitate

Nu este deloc usor sa gasesti acea tinuta care sa iti scoata in evidenta atuurile si sa intoarca toate privirile oriunde te duci. Avand atatea optiuni la dispozitie, probabil ca nu mai stii incotro sa o iei la capitolul fashion. Ca sa iti simplificam misiunea de a gasi vestimentatia perfecta, te invitam sa descoperi care sunt tipurile de personalitate cand vine vorba de moda si ce outfituri de toamna intra in fiecare categorie in parte!

Outfituri de toamna dupa personalitate

Cand spunem “personalitate”, nu ne referim la modelele stabilite in psihologie , ci la preferintele in materie de vestimentatie. Desi exista stiluri combinate si greu de definit, cele mai multe se pot incadra in 5 categorii principale. Tu in care te regasesti?

1. Stilul clasic

Acesta cuprinde tinutele care sunt definite de simplitate si bun-gust, linii elegante si materiale de calitate. In cazul outfiturilor de toamna, paltonul face parte tin tinuta clasica, alaturi de pulovere, esarfele elegante, pantalonii simpli si accesoriile delicate, dar de efect. Culorile clasice sunt cele care nu vor fi niciodata demodate, precum bejul sau griul, ori nonculorile alb si negru.

2. Stilul casual

Stilul casual sau minimalist are accente sport si se axeaza pe confort si materiale mai putin pretentioase. Totusi, aceasta nu inseamna ca se abate de la trend sau ca nu poti avea un look sofisticat intr-un outfit casual. Gecile de piele, bluzele mai largute, blugii rupti si, bineinteles, incaltarile sport (sau, cel putin, foarte comode) sunt elementele definitorii ale stilului casual, care ofera un aer tineresc.

 

 3. Stilul excentric

Acesta este cel mai creativ stil, dar si cel mai riscant, deoarece exista o limita foarte fina intre excentric si ridicol. Doar persoanele foarte curajoase si documentate in materie de fashion il pot aborda. Outfiturile de toamna excentrice nu sunt usor de asamblat, dar cu siguranta intorc toate privirile. In principiu, exista un mix de materiale, imprimeuri sau de culori care sunt bizare, dar placute ochiului.

   

4. Stilul trendy

Femeile care adopta stilul trendy sunt cele care se intereseaza in permanenta de evolutia tendintelor si care nu se abat de la acestea, reusind cu succes sa fie mereu in pas cu moda. Se poarta botinele si gecile de piele in outfiturile de toamna? Atunci cu siguranta femeile care adopta stilul trendy vor face tot posibilul sa le includa in garderoba lor!

   

 

5. Stilul romantic

Numele acestui stil vorbeste de la sine, iar adeptele lui adora sa aiba un look cat mai feminin. Outfiturile de toamna romantice inseamna linii suave, dantela, imprimeuri inflorate sau in buline si linii valurite la fuste, rochii si paltoane. Culorile trebuie sa fie vesele, dar nu tipatoare, cele tipice acestui stil fiind nuantele pastelate.

 

Un outfit de toamna perfect nu este neaparat acela alcatuit numai din piesele etalate cel mai recent pe podium, ci acela care te reprezinta in totalitate. Ai un anumit tip de personalitate in ceea ce priveste gusturile in materie de fashion, asa ca nu ezita sa te ghidezi dupa propriile instincte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read