vile-sicilia-2-1

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia.

Don Arcangelo all’Olmo

Frumusetea si linistea sunt cuvintele de ordine atunci cand vine vorba despre Don Arcangelo all’Ollmo.

vile-sicilia-2-2

Inchipuie-ti cum ar fi sa ai un hotel de 5 stele doar pentru tine si cei dragi!

vile-sicilia-2-3

Este o vila cu finisaje superbe pozitionata intr-o locatie de vis – intre mare si Vulcanul Etna.

vile-sicilia-1-1

Palazzo Hedone

O adevarata comoara a Siciliei in ceea ce priveste design-ul interior, gradul de confort, luxul, dar si serviciile de prima clasa.

vile-sicilia-1-2

Palazzo Hedone este o constructie unica in care cochetaria frantuzeasca, spritul baroc tipic sicilian si exotismul marocan se intalnesc pentru a crea o atmosfera de nedescris.

vile-sicilia-1-3

Cele doua piscine inclazite (una interioara si una poiztionata pe acoperis), gradinile luxuriante si sala de cinema sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Palazzo Hedone in alegerea perfecta pentru o vacanta de vis.

vile-sicilia-3-1

Rocca delle Tre Contrade

Iata o vila de lux ale carei imprejurmi iti vor taia pur si simplu rasuflarea si care dispune de cea mai spectaculoasa piscina infinita din Sicilia.

vile-sicilia-3-2

Rocca delle Tre Contrade este pozitionata pe un deal de pe coasta de est a Siciliei.

vile-sicilia-3-3

Aceasta fosta resedinta aristocrata este inconjurata de livezi si gradini de legume, dispune de o piscina infinita si interioare realizate dupa cele mai inalte standarde.

vile-sicilia-4-1

Villa Farli

Villa Farli reprezinta locatia perfecta pentru cei ce viseaza cu ochii deschisi la o vacanta petrecuta intr-o atmosfera linistitoare si la zile relaxante petrecute pe o plaja uitata de lume.

vile-sicilia-4-2

vile-sicilia-4-3

In plus, este indeajuns de spatioasa pentru a fi inchiriata de un grup mare de prieteni!

vile-sicilia-5-1

Casa di Pietra

Situata intr-o imensa gradina luxurianta din apropierea orasului Modica, Casa di Petra este o vila moderna construita in stilul specific al Siciliei.

vile-sicilia-5-2

Piscina incalzita reprezinta un magnet pentru cei mari si cei mici in aceeasi masura.

vile-sicilia-5-3

Reprezinta alegerea perfecta pentru familii si are avantajul de a se afla la o distanta foarte mica de orase fascinante si plaje cu nisip fin si auriu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.