Anul acesta vei fi mireasă şi încă nu te-ai hotărât unde să petreci luna de miere? Iată care sunt locaţiile preferate de tinerii însurăţei pentru luna de miere!

1. Hawaii

O săptămână pe plajă, înot sub cascade şi relaxare într-o cameră de hotel cu vedere spre mare: Hawaii e un ciorchine de insule diferite, fiecare oferindu-ţi alte şi alte plăceri.

2. Paris , Franţa

Ia cina sub lumina lampadarelor sau vizitează punctele de interes turistic. Parisul are câte ceva pentru fiecare, mai ales pentru cei romantici.

3. Veneţia , Italia

Construită pe 117 insule mici, Venetia are unele dintre cele mai frumoase clădiri din lume. Aici romanticii se găsesc la ei acasa.

4. Insulele Bahamas

Se spune că insulele Bahamas adăpostesc unele dintre cele mai mistice lucruri din lume, precum oraşul Atlantis de sub ape şi Fântâna Tinereţii.

Nu ştim dacă e adevărat, va trebui să mergi până acolo ca să afli. Este destinaţia perfectă pentru îndrăgostiţi, având sute de kilometri de plaje nelocuite, e Paradisul pe Pământ!

5. Italia

Este ţara cu clima ideală, cu oameni graţioşi, peisaje minunate, bucătărie fină, de aceea constituie destinaţia perfectă pentru o vacanţă romantică.

 

6. Jamaica

Există atâtea modalităţi de distracţie pe această insulă minunată! Muzica, locurile, bucătaria afro te vor încânta şi îţi vor lăsa amintiri de neuitat. Jamaica este cea mai mare insulă din Caraibe în care se vorbeşte engleza. Poţi admira vegetaţia superbă şi fauna exotică, inclusiv unele specii care se găsesc doar aici.

7. Las Vegas , Nevada

Vizitaţi oraşul care nu doarme niciodată şi nu veţi fi dezamăgiţi! Distracţii peste distracţii, hoteluri luxoase, bucătărie rafinată şi atracţii pentru orice gust: pentru o lună de miere cu peripeţii!

8. Caraibe

Bucuraţi-vă de cumpărături exclusiviste, vizitaţi insule nelocuite, petreceţi-vă întreaga zi la soare, pe plajele aurite, şi nopţile la carnaval. Acesta este locul în care toate visele se pot îndeplini.

9. Europa

De ce să te gâdeşti la o singura ţară când poţi vedea cele mai frumoase locuri din Europa? Londra , Viena , Paris, Munchen: îţi poţi face luna de miere aşa cum doreşti.

10. Irlanda

Deşi e ultima pe lista noastră, cu siguranţă merită văzutaă Irlandezii sunt unii dintre cei mai ospitalieri oameni din lume, iar ţara e plină de istorie.

Imaginează-te alături de soţul tău, plimbându-vă printre zidurile de piatră, paşunile verzi, stâncile cu înălţimi ameţitoare şi castele atât de vechi şi atât de maiestuoase încât îţi fură o părticică din suflet.

Nu există ceva mai romantic de-atât!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.