919-prezentare-vas3

Daca nu ati experimentat pana acum o vacanta pe croaziera, e timpul sa o faceti anul acesta! Asta deoarece puteti prinde, pana duminica, oferte bune la Targul de Turism de la Romexpo, Bucuresti, din partea World Travel. Croaziera este o experienta unica pe care merita sa o traiesti cel putin o data in viata. Acest tip de vacanta este destinat tuturor categoriile de public.

Atat cuplurile de indragostiti, de proaspat casatoriti, copiii, cat si persoanele de varsta a doua sau a treia pot trai momente unice la bordul unui vas luxos ce navigheaza pe Marea Mediterana, Marea Nordului, Oceanul Atlantic, Pacific sau Indian.

Avantajul unei croaziere este ca ai tot ce ai nevoie la bord, de la piscina, restaurante, cluburi, magazine pana la sali de teatru, de concerte, casinouri, gradini exotice, spa, terenuri de sport. De toate acestea te poti bucura in mod special seara si noaptea cand vasul se afla deobicei pe mare, dar si ziua, daca alegi sa ramai  la bord.

In timpul zilei, vasele sunt deobicei ancorate in porturi, astfel ca aveti ocazia sa parasiti nava dimineata, sa vedeti orasul in cauza si sa va intoarceti la cabina seara. Navele de croaziera sunt hoteluri plutitoare, cu toate dotarile necesare petrecerii timpului la bord. Ai mancarea in regim all inclusive si accesul la o serie de facilitati. Este fascinant sa te trezesti dimineata in fiecare zi intr-un nou oras!

In prezent exista o serie de vase de lux si itinerarii care mai de care mai tentante. Poti alege sa vezi coasta de vest a Mediteranei, cea de Est, sa faci turul Italiei, sa ajungi in Croatia si Venetia, sa admiri fiordurile din nordul Europei, sa vizitezi Emiratele Arabe Unite, India, precum si exoticele Caraibe sau America de Sud.

Daca te tenteaza o astfel de experienta (noi am trait-o si o recomandam), puteti gasi oferte bune pana duminica la Targul de Turism de la Romexpo, la pavilionul World Travel. Aceasta companie reprezinta exclusiv Royal Caribbean International, Celebrity Cruises si Azmara Club Cruises, in total 34 de vase de lux.

Aveti de ales intre itinerarii pe toate continentele, cu opriri in peste 280 de porturi, si oportunitatea de a vizita mai multe destinatii intr-o singura calatorie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.