HomeTECHSamsung Galaxy S4 disponibil la eMAG.ro

Samsung Galaxy S4 disponibil la eMAG.ro

pret-samsung-galaxu-s-4-emag

Samsung Galaxy S4 este subiectul fierbinte al momentului, după ce a fost prezentat oficial săptămâna trecută în România. Ei bine, aflaţi că acum terminalul e disponibil prin precomanda la eMAG.ro.

Preţul nu e chiar rău, iar smartphone-ul prezentat pe 15 martie la nivel international vine pe negru şi alb. Evident, este vorba despre versiunea quad core Snapdragon 600, iar pentru cea 8 core mai avem de aşteptat şi din câte am înţeles şansele ca ea să ajungă în România sunt destul de mici.

Vă reamintesc că acest terminal cu camera de 13 megapixeli are potenţialul să ajungă un hit, cei de la Samsung fiind convinşi că vor vinde 10 milioane de unităţi până la vară.

Pe acest telefon îl aştept şi eu cu nerăbdare la în teste, pentru a ma convinge cât de bună este camera şi mai ales pentru a compara performanţele lui HTC One cu acest model. Vă reamintesc că Samsung Galaxy S4 vine cu protecţie Gorilla Glass 3, 2 GB RAM DDR3, ecran Full HD Super AMOLED şi o carcasă din policarbonat special, cu o textură unică în zona din spate.

Bonus, astazi aveti o mare promotie la televizorul Philips de 117cm, 800 lei reducere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read