HomeTECHCand va fi Black Friday la eMAG in 2014

Cand va fi Black Friday la eMAG in 2014

black_friday_2013_reduceri_22350000

Retailerul online Emag a inregistrat, pe parcursul celor 3 zile din campania „Revolutia Preturilor” vanzari in valoare totala de 39 de milioane de lei, in crestere cu 30% fata de prima editie a acestei campanii, lansate in luna iunie.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

“Am creat Revolutia Preturilor ca un eveniment exclusiv Emag, si in numai doua editii am reusit sa-l inscriem in calendarul de shopping al romanilor. Rezultatele inregistrate pana acum demonstreaza faptul ca evenimentul nostru este primit cu interes, urmarit cu atentie si valorificat imediat de catre clienti. Ne dorim ca, in timp, sa urmeze traiectoria pe care am inscris si evenimentul Black Friday, eveniment pe care il vom organiza in acest an in data de 21 noiembrie“, declara Violeta Luca, vicepresedinte si director executiv Emag.

In Revolutia Preturilor, traficul a fost dublu fata de o perioada normala din saptamana, si peste 300.000 de romani au intrat cel putin o data pe site in fiecare zi.

“Valoarea medie a comenzii, dar si rata de conversie s-au situat peste valorile unor zile normale pentru toate cele trei zile. Comunicarea directa, ofertele “fara stelute” si logistica scalabila au fost principalele ingrediente ale unei campanii care a impulsionat peste asteptari comenzile inregistrate de Emag in Revolutia Preturilor”, spune Violeta Luca.

Numarul mare de produse din oferta speciala, in categorii diversificate, a generat vanzari peste asteptari pentru categorii precum Jucarii, Copii&Bebe, Auto, Carti si Casa, Gradina&Petshop. Pe parcursul celor trei zile au fost vandute peste 7.000 pachete de scutece pentru copii, 11.100 de carti si aproximativ 15 tone de mancare pentru animalele de companie.

Cresterea traficului fata de o perioada obisnuita a fost sustinuta si de zona de mobile, care a generat aproximativ 30% din trafic. Retailerul online Emag este unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. In ultimii 13 ani, retailerul s-a plasat in pozitia de lider constant al pietei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read