Home TECH Flanco si evoMAG au inceput reducerile Black Friday

Flanco si evoMAG au inceput reducerile Black Friday

0
Flanco si evoMAG au inceput reducerile Black Friday

Retailerul Flanco Retail a început campania Black Friday, programată până pe 20 noiembrie, cu reduceri de până la 80% la peste 1.000 de repere, având în stoc 300.000 de produse, a anunțat compania. Campania va avea loc atât online, cât și în cele 118 magazine.

”Anul acesta, vom avea un Black Friday incomparabil cu anii trecuți. Ne așteptăm la vânzări în creștere față de edițiile anterioare, dar, fiind primul an în care prelungim sărbătoarea de shopping a anului, este dificil să facem estimări precise”, a declarat directorul general al companiei, Dragoș Sîrbu.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari.

Și anul acesta este valabilă plata în rate. În 2015, vânzările în rate au reprezentat nu mai puțin de 20% din total.

Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deține o rețea de 118 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 71 de orașe.

În același timp, și retailerul online magazinul online de produse IT evoMAG, deținut de firma Evolution Prest Systems, a început prima rundă de promoții cu ocazia Black Friday, valabilă până pe 4 noiembrie.

Reducerile disponibilie vizează peste 6.500 de unități, din aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro.

Cele mai multe dintre produsele aflate acum la promoție nu vor fi inlcuse în oferta de Black Friday din perioada 18-20 noiembrie. Reducerile de anul acesta din perioada de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de produse și vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro.

Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness și produse destinate nou-născuților. evoMAG a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 18,5 milioane euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.

Principalii competitori ai retailerului sunt eMAG, Cel.ro și Elefant.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.