HomeTECHCele mai bune smartphone-uri pentru fotografii pe care le poți găsi la...

Cele mai bune smartphone-uri pentru fotografii pe care le poți găsi la reduceri

Fie că ești la meci, în vacanță, cu prietenii în oraș sau îți pace să te joci de-a influencer-ul pe Instagram, vei avea nevoie de o cameră puternică.

Nu toată lumea aleargă după DSLR-uri, investiția fiind foarte mare, așa că smartphone-ul rămâne principala cameră foto pentru marea majoritate a fotografilor amatori.

Acesta este și marele motiv pentru care calitatea fotografiilor și a filmărilor a ajuns să reprezinte unul dintre cei mai importanți factori atunci când vei lua o decizie privind noul tău telefon.

1. Samsung Galaxy S9

Camera foto de pe acest model nu s-a schimbat foarte mult, are 12MP, stabilizator de imagine însă ce este nou este deschiderea diafragmei ceea ce va face ca lentila să permită mai multă lumină să pătrundă, generând astfel imagini mai clare. Oferta pentru Samsung Galaxy S9 de Black Friday aduce în față un model care poate face fotografii excelente în condiții de luminozitate scăzută, filmări de 720p la 960fps.

2. iPhone Xs and Xs Max

iPhone Xs va fi cu siguranță unul dintre cele mai vânate modele de Black Friday,reprezentând oportunitatea de a găsi cel mai scump telefon de pe piață la un preț mai avantajos. Din punct de vedere al performanțelor pentru fotografii, acest model vine cu două camere pe spate, fiecare de 12MP, și o cameră frontală. Poate filma în format 4K la 60 fps și este foarte performant în condiții de vizibilitate redusă.

3. Google Pixel 3

Sursă foto: Android Central

Senzorul de stabilitate de pe camera de 12MP de pe Google Pixel 3 face ca acest model să reprezinte o bună soluție de Black Friday pentru cei care caută pe Quickmobile o un telefon performant la pachet cu o cameră foto bună. Marea calitate a camerei acestui telefon este modul portrait.

4. OnePlus 6

Dintre toate telefoanele aflate în aria prețurilor medii, oferta Quickmobile pentru OnePlus 6 de Black Friday vine cu cea mai bună cameră foto pe care o poți găsi într-un astfel de pachet. Cu o lentilă de 16MP și a doua de 20MP, acest smartphone poate produce imagini de o calitate extraordinară.

5. Motorola Moto G6

Motorola Moto G6 este cel mai accesibil model din această listă și o bună idee pentru Black Friday la Quickmobile. Vine cu o cameră duală, de 12MP și 5MP, care reușeste să surprindă un nivel uriaș de detalii. Va produce imagini cu puțin zgomot și generoase atunci când este scos în natură.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read