HomeTECHCat costa noul Galaxy Note 7 si de unde il poti achizitiona...

Cat costa noul Galaxy Note 7 si de unde il poti achizitiona in Romania

201732_articol

De astazi, 9 august, primele stocuri de Samsung Galaxy Note 7 sunt disponibile la livrare pe platforma QuickMobile.ro. Astfel, romanii au posibilitate de a fi primii posesori din Europa al noului phablet varf de gama produs de Samsung. Pe eMag.ro te poti inscrie pentru a afla cand va fi disponibil varful de gama al Samsung, in timp ce Altex.ro sau Flanco.ro nu au, inca, niciun anunt legat de noua lansare a produsului.

Galaxy Note 7 este noul model varf de gama al Samsung pe segmentul phablet, cu display curbat, ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inchi si rezolutie 1.440 x 2.560 pixeli. Terminalul are o memorie RAM de 4 GB, iar capacitatea de stocare interna este de 64 GB.

Ca toate smartphone-urile din gama Galaxy, modelul Note 7 este rezistent la apa, atat terminalul propriu-zis, cat si stylus–ul S Pen.

Pretul in Romania, prin QuickMobile.ro, pentru noul phablet Samsung este de 3.800 de lei cu TVA inclus, primul stoc fiind pe culoarea neagra, urmand ca in perioada urmatoare sa fie disponibile si restul culorilor, gri, auriu si Coral Blue.

Fiecare device Samsung Galaxy Note 7 comandat de pe QuickMobile.ro va veni insotit de un card de memorie de 128 gb si o pereche de ochelari VR – cardboard. Toti cei care vor achizitiona pe parcursul lunii august orice marca de smartphone din oferta retailerului vor primi, automat, o pereche de ochelari virtual reality.

Cum ti se pare pretul si noul device Samsung? Te invitam sa comentezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read