HomeTECHBlack Friday Romania 2013 este pe data de 29 noiembrie

Black Friday Romania 2013 este pe data de 29 noiembrie

black friday romania 2013

Avand in vedere ca noi toti iubim reducerile, iubim momentul in care reusim sa punem in cos un produs pe care ni-l dorim la un pret putin mai mic, Black Friday Romania a devenit unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru anumiti oameni.

Ne indreptam in felul acesta catre a treia editie de la aparitia lui in Romania, de cand l-am preluat de la americani, iar lucrurile se imbunatatesc de la an la an. Numarul magazinelor participante este in permanenta creste, categoriile de produse aflate la reducere la fel, iar clientii interesati de cumpararea acestora sunt din ce in ce mai multi.

Magazine online care au reduceri de Black Friday

Magazine online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii care au reduceri de Black Friday

Magazine online de IT si electronice care au anuntat reduceri de Black Friday

Agentii de turism care ofera reduceri de Black Friday

Magazine online de cadouri care au anuntat reduceri de BlackFriday

Magazine online cu articole pentru copii care au reduceri de Black Friday

Magazine online de cosmetice care au anuntat reduceri de Black Friday

Magazine online de carti care au anuntat reduceri de Black Friday

Magazine online de articole pentru casa

Black Friday Romania 2013: unde, cand si cum?
Ca si pana acum, Black Friday isi pastreaza traditia. De aceea, anul acesta evenimentul are loc pe 29 noiembrie, aceasta fiind ultima zi de vineri a lunii. De asemenea, este ziua urmatoare sarbatorii americane numita Thanksgiving day, evenimentul aparand , de fapt, din ideea ca toti americanii sunt liberi si dornici de cumparaturi in acea zi. Totul a inceput ca fiind un concept de marketing care sa dureze o singura zi, sa semene cu o vanatoare de preturi si de produse, care sa ii entuziasmeze si si sa ii implice foarte mult pe oameni in aceasta cursa.

Trecand deja la cea de-a treia editie a zilei marilor reduceri, ne-am tot obisnuit cu schimbarile aduse acestui concept. In primul rand, cea mai importanta schimbare este referitoare la perioada reducerilor. Mult prea multi retaileri au decis sa transforme Vinerea Neagra intr-un eveniment prelungit pe mai multe zile, schimband oarecum ideea initiala. Pe de alta parte, sunt si magazine care se rezuma la cateva ore din acea zi si asa se anunta la fel si de aceasta data. Asa cum era de asteptat, cele mai vanate magazine, cele care isi epuizeaza stocurile in cel mai scurt timp posibil sunt si cele care se rezuma la Vinerea Neagra asa ca este mai bine sa va grabiti si sa va documentati din timp.

Ca si anii trecuti, cele mai importante reduceri si cele mai mari comenzi au fost pentru magazinele online, marea majoritate a romanilor evitand astfel aglomeratia si imbulzeala din magazinele fizice. Acest lucru nu o sa se schimbe nici de Black Friday Romania 2013 cu siguranta. Se anunta, insa, schimbari in ceea ce priveste imbunatatirea site-urilor pentru ca shopping-ul sa fie cu adevarat o placere.

Asigurati-va ca incercuiti in calendar ziua de 29 noiembrie, ca stiti cat de cat clar ceea ce va doriti si ca v-ati facut temele in ceea ce priveste editiile anterioare si magazinele cu cele mai importante reduceri si cele mai attractive produse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read