HomeTECHBateriile externe - accesorii cu stil pentru smartphone-uri

Bateriile externe – accesorii cu stil pentru smartphone-uri

baterie-externa-canyon-cne-cspb26b-2600-mah-black-1

Bateriile externe au devenit un must-have pentru deţinătorii de smartphone care îşi doresc să scape de stresul provocat de bateria descărcată a telefonului. Fie că e vorba de o călătorie sau o zi lungă la birou, bateria portabilă poate asigura funcţionarea optimă a unui smartphone pentru o perioadă îndelungată.

Cea mai importantă caracteristică a acesteia este capacitatea. Pe lângă capacitate, greutatea şi designul pot influenţa alegerea unui anumit model. Greutatea medie a unei baterii externe este de 100-150g, însă aceasta creşte odată cu capacitatea. Capacitatea unui astfel de accesoriu determină numarul de încărcari complete pe care bateria externă îl poate realiza pentru bateria telefonului. De exemplu, pentru un telefon a cărui baterie are capacitatea de 1.440 mAh, o baterie externă de 5.600 mAh asigură încărcarea completă de aproape 4 ori.

Pe lângă utilitatea evidentă a unei baterii externe portabile, aceasta a reuşit să devină un accesoriu stylish pentru pasionaţii de modă. Producătorii au împrumutat logo-urile unor case celebre de modă şi ale unui brand de cafenele pentru a crea o serie de accesorii utile, dar şi aflate în tendinţe.

Vă prezentăm o serie de acumulatori externi pentru cei pentru care stilul contează:

Chanel

Kate Spade

Ban.do

Starbucks

MimoPowerTube – StarWars

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read