HomeSeriale TVLa 11 ani dupa „Big Brother”, Prima TV se pregateste de lansarea...

La 11 ani dupa „Big Brother”, Prima TV se pregateste de lansarea celui mai controversat reality show din lume!

utopia

In anul 2003, Prima Tv lansa primul reality show din Romania, „Big Brother”. Iata ca acum, 11 ani mai tarziu, postul de televiziune a achizitionat un nou format international de succes, pregatindu-se sa le prezinte romanilor super show-ul „Utopia”. Iata despre ce este vorba.

Dupa ce, in urma cu aprocimativ 11 ani, a dat startul reality show-urilor in Romania cu „Big Brother”, Prima Tv lanseaza o noua emisiune de senzatie! Postul de televiziune a achizitionat de curand formatul international „Utopia”, de la compania de productie Talpa, fondata de John Mol.

Acesta din urma este creatorul multor formate de televiziune care au cunoscut succesul pe intreg mapamondul, precum „Big Borther” sau „The Voice”. Tocmai de aceea, spectaculoasa productie pe care o pregateste Prima Tv se asteapta a fi una ce va depasi toate recordurile in materie de rating.

Show-ul „Utopia” se desfasoara pe parcursul unui an si implica participarea a 15 persoane care, fara a avea la dispozitie niciun fel de resurse (incalzire, instalatii, toalete, reguli) , incearca sa puna bazele unei noi societati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read