HomeSeriale TVJuratii X Factor taie in carne vie! Din 5000 de concurenti raman...

Juratii X Factor taie in carne vie! Din 5000 de concurenti raman 24!

Concurentii X Factor au ajuns in Bootcamp. Duminica si luni, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmari evolutia celor 196 de concurenti care au trecut de etapa auditiilor in cea mai solicitanta proba din concurs: tabara de pregatire. Timp de trei zile, juratii taie in carne vie si fac eliminari pe banda rulanta, astfel ca, la final, vor ramane cei mai buni 24.

Au fost 5000, au ramas 196 si, in curand, se vor confrunta cu cea mai drastica selectie dintr-un concurs de gen din lume.

Concurentii care au reusit sa treaca de etapa auditiilor intra in tabara de pregatire, un cantonament de trei zile la finalul carora vor ramane cei mai buni. Lectii de canto, ore de coregrafie si situatii inedite si eliminari pe banda rulanta, acestea sunt, in mare, coordonatele celei de-a doua etape X Factor.

La finalul fiecarei zile, zeci de concurenti vor pleca acasa, daca nu au reusit sa demonstreze ca sunt printre cei mai buni. Daca in etapa auditiilor fiecare avea sansa la aproximativ 10 minute de evolutie individuala, in Bootcamp, probele sunt mult mai difcile, cei selectati trebuind sa cante si sa se faca remarcati atat individual cat si in grupuri.

Care vor fi cei 24 de semifinalisti, care vor ajunge apoi in vizita la casele juratilor, telespectatorii vor afla urmarind duminica si luni, de la 20.30, X Factor, numai la Antena 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read