HomeSeriale TVIubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 17

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 17

574957_548975005133183_854150725_n

Iulia nu a ţinut cont de sfatul lui Capone şi a venit să-şi vadă iubitul. Radu a băut din substanţa folosită de Damian pentru experimente şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Sorin nu a mai văzut lumina zilei de multă vreme, iar apariţia Ralucăi este o surpriză la care n-ar fi sperat.

Dacă Sorin şi Raluca scapă de toate obstacolele şi ce păţeşte Iulia când Damian află de relaţia ei cu Mădălin, veţi vedea pe 16 octombrie, la ora 19.30, în „Iubiri secrete”, numai la Prima TV.

In episodul trecut, Damian a aflat de relatia Iuliei cu Madalin, acesta a ordonat ca Madalin sa fie executat imediat! Pe de alta parte, Radu si cu Ionut se vor intalnii cu Daniel pentru a ii vinde acea substanta toxica, ce va iesii? Aflam miercuri in data de 17 octombrie 2012 la ora 19:30 pe PrimaTV.

Tot in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 17 aflam daca Sorin si Raluca scapa din situatia lor periculoasa in care se afla. In noul episod, este ziua gemenilor Ioana si Madalin, in familia Maris trebuie sa fie veselie, daca va fii asa vom vedea diseara.

Episodul va fi adaugat imediat ce va fi urcat pe internet de catre cineva, eu voi copia acel video si aici, pe site, deci aveti rabdare si episodul va fi pe site la cateva zeci de minute dupa difuzarea de la TV, pana atunci te invit sa dai like paginii noastre de Facebook si sa te alaturi celor peste 64.000 de fani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read