HomeSeriale TVFinala Burlacul – Sezonul 2, episodul 9

Finala Burlacul – Sezonul 2, episodul 9

Inainte de marea finala Burlacul a mers sa-si gaseasca costumul de gala pentru marea finala. El i-a dezvaluit bunului sau prieten, Alexandru Ciucu faptul ca, in mare, decizia lui e luata, fiind deja indragostit iremediabil.

Edward a facut oficiile de gazda si le-a asteptat la Nice, pe malul Mediteranei pe ele doua finaliste. Daca Anca nu a dorit sa comenteze ce simte stiind ca mai e foarte putin pana cand decizia va fi luata, Cezara a spus ca se simte emotionata, pentru ca atunci cand a revenit nu l-a mai gasit pe acelasi Edward pe care il lasase.

Burlacul a recunoscut ca toate competitoarele l-au impresionat, desi nu a simtit la fel pentru toate pretendentele: pentru unele au fost sentimente de admiratie, pentru altele de prietenie, iar pentru altele, de afectiune. El i-a transmis Ancai ca a apreciat la ea sinceritatea, si modul direct de a fi, dar barladeanca a parat, sustinand ca nu a venit la emisiune pentru a-si gasi un prieten, si ca are impresia ca Edward a privit-o mai mult ca pe o mama.

Vezi aici toate episoadele Burlacul sezonul 2

Cezara preconizase ca Edward si Anca se vor certa la intalnirea privata, pentru ca stewardesa ar dori sa-i expuna punctul de vedere, dar aceasta este o tentativa sortita esecului, pentru ca Burlacul nu stie sa asculte. Totusi, fiind stapana pe ea in aer, Anca a evitat conflictul si chiar s-a simtit extraordinar pe cerul Coastei de Azur. Discutia s-a purtat in termeni amiabili si pe pamant, nu doar in aer , si s-a terminat cu un sarut intre cei doi

In ciuda tentatiilor de shopping, Anca a preferat singuratatea. Pe malul Mediteranei, ea a fost gasita de Bote, care a dorit sa o intrebe cum se simte dupa intalnirea privata. Barladeanca a declarat ca nu stie pe cine o va alege Edward, pentru ca este un barbat imprevizibil.

Totusi, ea a sustinut ca, daca Cezara va castiga, blonda va trebui intretinuta, iar Burlacul nu are atatia bani pentru a face acest lucru. Intalnirea privata dintre Cezara si Edward a fost foarte tensionata. Basarabeanca nu a putu trece pentru eliminarea anterioara. De asemenea, ea l-a acuzat ca si dupa revenire nu a protejat-o suficient. Burlacul s-a aparat , sustinand ca rolul lui nu ar fi acela de a proteja pe cineva, ci de a face o alegere.

Blonda i-a transmis ca, daca a chemat-o inapoi inseamna ca i-a acordat o a doua sansa, dar ca si ea se afla in aceeasi situatie, de a analiza daca mai merita sau nu sa lupte pentru Edward. La Saint Tropez, zarurile au fost aruncate. Burlacul a decis sa fie sincer si sa refuze ambele finaliste. El le-a explicat ca desi le admira pe amandoua, nu este indragostit decat de o singura femeie si aceea este deja eliminata: Anne!

Burlacul a aruncat trandafirul pe strada, dezamagindu-le pe Cezara si Anca, dar si pe Catalin Botezatu care a concluzionat ca Edward este inca un copil mare si indragostit! Ulterior, ambele finaliste au trebuit sa recunoasca ca nu se asteptau sa castige inima Burlacului, avand de luptat cu o situatie fara iesire. “Vreau sa ramanem prieteni“, a marturisit Anca.

Pe de alta parte, Edward este decis sa isi aleaga totusi femeia ideala, adica sa porneasca pe urmele Annei, cea care i-a cucerit si ulterior frant inima. “Voi merge pe urmele ei, am s-o caut, o iubesc pe Anne si pe ea o vreau. Sunt indragostit iremediabil“, a spus Burlacul.

Edward o cere in casatorie pe Ana Maria

Catalin Botezatu a intervenit si a sunat-o pe Anne pentru a o anunta de situatia ciudata a finalei, rugand-o sa vina in intampinarea celui iubit si celui care o iubeste. Blonda a alergat intr-un suflet tocmai pana pe Coasta de Azur pentru a oferi ea Burlacului trandafirul mult visat. Cei doi au avut parte de o intalnire demna de Love Story, sarutandu-se si declarandu-si pentru prima data adevaratele sentimente.

Te iubesc si nu ai idee de cand asteptam clipa asta! Te iubesc, Anne“, a recunoscut Burlacul care a cerut-o pe tanara sa iubita in casatorie. “Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni!“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read