HomeSeriale TVE oficial! Iata cand incepe Burlacita la Antena 1

E oficial! Iata cand incepe Burlacita la Antena 1

Andreea-ManteaDin 5 iunie, telespectatorii Antenei 1 se vor bucura de un nou sezon al incendiarului reality-show „Burlacita”. Propunerea estivala a Antenei 1 o va aduce in rolul principal pe una dintre cele mai dorite femei din Romania, Andreea Mantea, care se va lasa curtata si rasfatata de catre pretendentii sai, sub privirile amfitrionului show-ului, Bogdan Vladau.

Asteptarea a luat sfarsit! Dupa o buna perioada in care cu siguranta ati asteptat cu nerabdarea inceperea celui de-al doilea sezon al reality show-ului “Burlacita” la Antena 1, iata ca incepand din 5 iunie, in fiecare joi, Andreea Mantea ii va face pe telespectatori martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamagire si le va oferi sansa sa se bucure impreuna cu ea de locatii exotice, petreceri private, intamplari si probe pline de imprevizibil.

Andreea va purta privirile curioase ale telespectatorilor pe taram american, insa nici Romania, cu locatiile sale extravagante, nu va fi uitata de echipa de la Burlacita. Protagonista show-ului, alaturi de pretendentii sai, vor avea parte de momente incarcate de adrenalina, atat in aer, cat si in apa sau pe pamant.

Pretentioasa si directa, Andreea isi doreste un barbat care sa o surprinda si care sa poata face fata tuturor provocarilor pe care o eventuala relatie cu ea le-ar putea ridica. Sa ii fie aproape in momentele mai mult sau mai putin placute, dar sa ii acorde si libertatea de care are nevoie pentru a ramane ceea ce este acum – o femeie independenta.

Cum in dragoste si razboi totul este posibil, sa inceapa lupta pentru cea mai ravnita Burlacita a momentului! Daca isi va gasi Andreea barbatul la care viseaza, ramane de vazut in aceasta vara, la Antena 1, intr-un format incitant care promite sa puna audientele pe jar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read