HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 9 Online – 31.07.2014 – 31 iulie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 9 Online – 31.07.2014 – 31 iulie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 9 de la Burlacita … a fost CEL AMI TARE EPISOD dintre toate de pana acum, merita sa il vedeti … si asta mai ales pentru ca acolo e Crissti si pentru ca au ramas baieti ok in joc :) jegurile au cam plecat :) mai pleaca si Tibi si totul e frumos.

Episodul a inceput cu un single-date … defapt un hot-single-date intre Sorin si Andreea :) unde burlacita a vrut sa discute cu Sorin pe tema job-ului … si anume cel de stripper. DAAAR nu doar sa discute ci si sa presteze baiatu :) Interesant moment … cred … sau ceva :)) va las pe voi fetelor sa spuneti restu :)) Eu nu prea am de spus nimic … si nu pentru ca sunt baiat … ci pentru ca nu imi spune absolut nimic persoanjul … OK! :)

intre timp Cristi (dumnezeu) si-a facut un tatauj pe mana dreapta … un trandafir mai exact :)

al doilea single-date a fost intre Marius si Andreea … :) … aici din nou, ca orice date cu Marius … tot ce pot sa spun e ca a fost un date linistit … si … atat :)) adica na … frumos date dar ca’ntre prieteni asa … :) baiat fain si de treaba, dar na … prea linistit … deasta a primit tradafirul si nu si sarutul. El a spus ca s-a oprit ACOOLO adica doar sa isi priveasca buzele si totusi sa nu se sarute … imi vine sa borasc !!! … si oricat am discuta LIBIDINOS pe tema importantei sarutului … totusi spune multe despre barbatia lui faptul ca nu a sarutat-o … TRIST … pentru el, desigur.

si ACUM vine partea cea mai tare a episodului 9 de la burlacita si anume date-ul in 3 … un fel de test pentru Cristi (dumnezeu), Alex si Andreea :) DOAMNE CAT DE TARE A FOST :))) Faptul ca mi-a “placut” de Cristi de la inceput o stiti deja! E clar ca e dumnezeu pe pamant si ca el castiga :) e limpede ca cristalul asta! Date-ul a inceput cu o plimbare cu masini sport intre Andreea si Cristi la pornire si intre Alex si Andreea la intoarcere.

Date-ul dintre Cristi si Andreea a fost unu cu ciondaneala :)) absolut superb. Andreea facea pe zana iar Cristi era dumnezeu pe pamant … se exorciza practic acolo langa ea :)) si cel ami important lucru e ca era BARBAT !!! adica oricat se chinuia zana sa faca pe saracuta ca ei ii greu cu atatia si ca a trebuit sa testeze cu Sorin pana unde merge … (imi vine sa borasc) … Cristi i-a dat peste gura la fiecare zdrentzoshenie scoasa pe gura de catre zana. Mi-a placut maxim!

Legat de Alex … pff … e un baiat prea fain /bun ca sa imi fie usor sa zic ca e cam pampalau … dar totusi o spun … nu stie sa isi vada de prioritati si se bazeaza pe prietenie mai mult … ceea ce e un cretinism! in rest tot ce pot sa spun e ca Cristi e Dumnezeu iar Alex e victima colaterala. Pacat de el …

Si cum am vorbit prea mult de episodul acesta, va spun ca la ceremonia trandafirului a avut un final FIRESC (cel putin pentru mine) si ca nu-mi ramane decat sa va recomand sa ramaneti alaturi de Fashionlife.ros i de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti! :)

Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 31 Iulie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 9, Burlacita din 31.7.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read