HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 8 Online – 24.7.2014 – 24 iulie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 8 Online – 24.7.2014 – 24 iulie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 8 de la Burlacita … un episod frumos dar care a inceput ORIBIL a continuat cu tachinari dar au fost si date-uri ok si au maiinfrumusetat episodul :)

episodul 8 a inceput cu un single date intre Andreea si jegosu, panalu si skin of the dick-u Silviu. Cel mai prost si penal din curtea scolii! A fost o intalnire mai mult … lamuritoare, dupa cum a spus si penalu, date la care trebuia sa se justifice oarecum de ce morti si cristosii lui nu si-ar dorii un copil (sau mai multi). A dat niste raspunsuri ORIBILE! Mi s-a facut proactic scarba de aerul pe care il respir gandindu-ma ca jegosu asta respira acelasi aer pe aceasta planeta. A spus la un moment dat ca suntem prea multi pe planeta, si ca ar trebui sa avem grija de cei care suntem si nu sa mai facem altii … a spus ca s-a gandit la un moment dat sa isi faca vasectomie (interventie chirugicala meninta sa stopeze producerea de spermatoozoizi, sau ceva de gneu pentru a NU mai putea face copii) … sa mai continui ? Eu spun ca e suficient cu jegosu asta. Am sa merg sa mananc o tona de lamai dupa care voi continua recenzia.

Acum ca mi-a mai trecut scarba pot sa continui spunand ca am avut satisfactia vazand cum Cristi (dumnezeu) isi bate pula de Silviu in discutiile cu baietii :) A fost foarte relaxant momentul :)

Al doilea single date a fost intre Andreea si Gabi. Un date mai mult de tachinare … Gabi fiind de felul lui foarte gelos, mai tot timpul a discutat doar de ce a sarutat Andreea pe altii, de ce a avut date-uri cu altii … a mai spus ca el crede ca e mai barbat daca o tine din scurt pe Andreea, adica sa nu se dea pampalau ca e mort dupaea ca sa nu il interpreteze Andreea ca ar fi prea usor de cucerit si sa fie lasat balta :)))))) DA! asta arata ca e foarte copil :) Tocmai invers ar trebui sa faca daca vrea ceva SERIOS (cum se lauda ca vrea) cu Andreea. Adica pe sistemu, mai bine o pierzi acum decat mai incolo :)) e mault mai sanatos. Dar are timp sa se mai maturizeze si el … din pacate pentru el cu ALTA femeie si NU cu Andreea :)

Al 3-lea date a fost intre toti baietii si Andreea. Au facut sport … mai exact au jucat volei … meci care s-a incheiat cu o bataie (la figurat) intre jegosu de Silviu si Cristi … la care jegosu a dorit sa fie un date in 3 :))) nici nu se putea altfel la cat de prost e :))) dar au jucat si a castigat EIVIDENT Cristi (dumnezeu) :)

Urmatorul date a fost intre Cristi (dumnezeu) si Andreea care a fost EVIDENT un date absolut superb … lla fel ca si toate celelalte de altfel :) DUPA CARE a inceput o cearta/scandal intre restu putzoilor avand ca subict principat Cristi si Andreea :) Awesome or what ? :) Si aici mai adaug faptul ca Cristi nu da 2 bani gauriti pe fiecare dintre ei, nebagand in seama pe Velea (un cocalar/frustrat) cand a vrut sa il cheme la discutii cu baietii :)

A urmat ceremonia trandafirului, ceremonie foarte asteptata de baieti pentru ca parea foarte mega-interesanta care s-a terminat cu plecarea acasa a jegosului :) (nu cred ca trebuie sa ii dau numele) Acestea fiind spuse, ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti :)

Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 24 Iulie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 8, Burlacita din 24.7.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read