HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 6 Online – 10.7.2014 – 10 iulie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 6 Online – 10.7.2014 – 10 iulie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 6 de la Burlacita :) frumos episod … Los Angeles … Hollywood … frumos :) Au fost si cateva date-uri frumoase … Cristi m-a facut din nou mandru de el si multumit de prestarile lui :)

Primul date a fost in 4 :))) Marius, Gabi si Valentin au avut onoarea de a se plimba pe plaja cu Andreea dar au invatat-o si sa se dea pe bicigleta. Partea nasoala e ca … un date in 4 e tot un date in 4 si nimic mai mult :) deci plictisitor.

Al doilea date a fost intre Tiberiu si Andreea … mda … nu a fost atat de penibil pe cum ma asteptam … si zic asta pentru ca aici vorbim despre un cocalar cu diploma … unu chiar foarte intepat … dar a fost ok … si-au facut o caricatura impreuna … au vizitat Casa Groazei, unde Tiberiu a avut ocazia sa isi arate barbatia si neinfricarea :)) In final a dat kix cu arbatia lui dar totusi a primit trandafirul salvator. Bgetu … #-o

Urmatoarea faza interesanta a fost iesirea la piscina a lui Georgel, Silviu si Sorin unde domnisoara Silviu a mers in pantaloni scurti, tricou si SACOUN =))))))))))) probabil cum spunea Sorin dominisoara Silviu e paros, bubos si alte alea :) oricum … PENIBIL personaj!

Urmatorul date a fost intre Alex si Andreea :) Aici nu sunt multe de spus … Alex e un baiat fain si sunt convins ca e o prezenta placuta oricand pentru orcine :) Nu va spun mai multe decat ca au gatit (ceva bun cu siguranta) si ca date-ul s-a terminat cu un trandafir pentru Alex si un sarut frumos intre cei doi porumbei :)

Episodul continua cu o noua gafa facuta de Valentin (DA! Valentin, pentru ca a primit o noua sansa la inceputul episodului) si a fost dat afara pe motiv ca ii daduse un mesaj lui Bogdan Vladau cu textul “sa o … pe mantea si pentru mine” :))))) superb! Bine PA!

La ceremonia trandafirului NU va spun cine a plecat :) daaar va spun ca Dumnezeu pe Pamant si anume Cristi (evident) a sarutat-o pe Andreea in vazul baietilor cand si-a primit trandafirul :)) AWESOME or WHAT ? :)) evident a facut=o mai mult intentionat ca sa ii mai tensioneze pe baieti, lucru catre mi se pare GENIAL! si E genial :)

Asadar si prin urmare tot ce imi ramane sa va spun e ca pana saptamana viitoare ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti :)

Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 10 Iulie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 6, Burlacita din 10.7.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read