HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 5 Online – 3.7.2014 – 3 iulie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 5 Online – 3.7.2014 – 3 iulie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 5 de la Burlacita :) mi-a placut MAXIM :) 8 cereri in casatorie pentru Andreea inca de la inceputul episodul nu e chiar orice :) iar faptul ca cea mai adevarata cerere in casatorie a fost a lui Cristian nu cred ca mai e nevoie sa o spun ca e evident … Restu au fost doar vorbe … unele penibile cum a fost cea a lui Silviu … doamne cat de penibil poate fi un om care se da mai destept decat e …

In sfarsit a avut si Marius un single date :) Marius e un baiat bun, baiat sincer, prea timid dar na … mai trebuies unele lucruri, pe care nu are … :) dar pe general e baiat bunicel si sper sa-si gaseasca si el jumatatea lui (Nu e Andreea) :)

In continuare a fost un moment penibil al lui Silviu care se da ofticat ca i se parea ca Cristian are cele mai multe sanse (ceea ce intr-adevar e evident) dar el (silviu) in loc sa se concentreze pe Andreea, a ales sa se enerveze si sa vrea sa plece … PENIBIL. daaar mai penibil a fost faptul ca s-a trezit el sa isi dea cu parerea despre cum ar evolua o relatie cu Cristian si cat de repede o va face pe Andreea sa sufere si cat de repede se vor despartii :))) repet, PENIBIL! Faptul ca pe finalul episodului s-a simtit rau si a ajuns la spital e irelevant pentru ca e irelevant si persoanajul.

Acum vine partea cea ami nasoala … Georgel … adica CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII, adica genu ala de jeg de om care vorbeste pe la spate, o arde cu corectitudine, o arde a militian (e CLAR cea mai buna meserie pentru el) a inceput sa ii spuna DIN NOU Andreei la un sigle date pe motocigleta unele minciuni sau adevaruri (nu conteaza) care NU trebuiau sa fie spuse pentru ca sunt vorbe intre baieti … Adica in loc sa profite de single-date-ul cu Andreea el vorbea pe altii pe la spate crezand ca iese el in avantaj … ca atata poate si el! Evident s-au agitat tare apele si a iesi cu scandal, iar Gore (Alex) care e un baiat de nota 20, calm, bun, sincer … a sarit putin la el … ORICUM arezistat mult prea mult pana acum. Georgel cand si-a dat seama ca e groasa rau a inceput sa o dea pe langa … ca nu e chiar asa, ca el nu a spus asa ceva … a jurat chiar si pe nepoata lui (ceea ce mis e pare ORIBIL!) … e un JEG de om !!!

Mi-a placut abordarea lui Cristi :) A spus ca el se bucuraca PROSTU de Georgel in loc sa isi valorifice date-ul pe un Harley Davidson cu o super femeie ca Andreea, el a ales sa ii barbfeasca pe altii :)))))))))) Si are perfecta dreptate :) Oricum exagerat de penibil persoanj, si cum a spus si Cristi, ma uimeste de cat de prost e.

Ceremonia trandafirului a fost una ENERVANTA evident … si asta pentru ca a ramas Georgel si a plecat cine nu trebuie … Dar na … totul pentru AUDIENTA! Nu va spun cine a plecat, va spun doar ca favoritii mei raman Cristi, Alex si Gabi (in exact aceasta ordine) si ca pana saptamana viitoare ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti!

Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 3 Iulie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 5, Burlacita din 3.7.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read