HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 4 Online – 26.06.2014 – 26 iunie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 4 Online – 26.06.2014 – 26 iunie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 4 de la Burlacita … :) frumos episod, dar din nou, ma iau tot draciiiii din lume cand il vad pe jegosu de Georgel … deci nu exista asa ceva … cum dracu il rabda Pamantu pe jegosu asta ??? Dar sa trecem repede peste ca azi n-am lamai in casa si nu vreau sa vars !!!

Baietii au vrut sa ii dea o lectie mascariciului de Georgel si u vrut sa il mute sa doarma singur in living, mascariciul neacceptand, s-a trezit ala prost si impulsiv, adica Tiberiu sa faca pe victima si sa mearga sa doarma singur in living si sa inghete acolo si etc. Intrebare ? Nu vi se pare ca in sezonul acesta sunt doar putzoi de 2 lei ? Zici ca e gradinita JUR. Doar 4 barbati sunt in casa aia, si anume Cristian, Alex, Gabi si Valentin. Restu e vai de steaua lor!

Primul date a fost intre Cristian si Andreea <3 asadar LOVELY <3 Au fost la o gala de UFC, care a parut initial ceva plictisitor pentru Andreea dar sunt convins ca i-a placut :) Cum dracus a nu-ti placa sa ceva ... macar ATMOSFERA de acolo :) Insa cel ami important lucru a fost ca la final, meciul s-a terminat cu un sarut, lung! :) nu intre luptatoarele de UFC, ci intre Cristian si Andreea desigur <3 LOVELY <3 :) Al oilea date a fost intre Valentin si Sorin :) un date foarte aiurea ... Sorin a fost degeaba, de fapt, el e degeaba tot timpu ... adica in 4 episoade nu a iesit in evidenta cu nimic decat cu faptu ca e foarte atent la cum arata! Valentin s-a descurcat ok, dar evident nimic special pentru ca Andreea isi pierduse bratara si s-a stricat tot farmecul. Urmatorul date a fost intre Andreea si Silviu ... omul care citeste din carti ... omul plictisitor, straniu si ciudat ... omul care vrea sa inspire inteligenta dar defapt provoaca ... in fine ... SCARBA! Deci cretinul asta ... s-a casatorit VIRGIN si s-a sarutat prima data la ALTAR !!!!!!! si asta pentru ca e un om foarte credincios, e un cre(s)tin !!! cat de prost si de pcelea pulii sa fii ... ??? CAT ??? Deci va rog ... nu-mi mai provocati SCARBA spunandu-mi ca e un om inteligent !!! E prost, primitiv si penibil! AMIN! Iar eu ma duc sa caut un numar de telefon de zugrav sa vina sa imi repare peretii ca mi so scorojit de plictiseala dupa date-u asta! Nu va spun cine a plecat la ceremonia trandafirului. Ramane sa descoperiti asta chiar voi :) Din pacate pentru mine nu e Georgel dar asta e ... trebuie si audienta :)) Pana la urmatorul episod nu-mi ramane decat sa va recomand sa ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de ANTENA 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti :) Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 26 Iunie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 4, Burlacita din 26.06.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read