960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

bun, s-a terminat si episodul 3 de la Burlacita :) un episod foarte aiurea datorita momentelor create de “BAIETI” (spun baieti pentru ca majoritatea sunt putzoi de gradinita).

Primul date a fost la skidive … date la care doar putzoiu Tiberiu a iesit remarcat din jmenozeala pentru ca SURPRINZATOR a lasat cretinismele lui de smardoi/macho (penibil) si s-a concentrat pe Andreea ceea ce este de laudat la el. Restu baietilor au fost plictisiti si fara un pic de atitudine barbateasca. Pacat de Cristian … nush ce-a fost in capu lui.

Urmatorul date a fost intre cel mai cretin si mai penibil om de pe Pamant si anume politistul Georgel si cu Alex (luptatorul de judo). Aici nu cred ca mai are vreun sens sa va spun ca EVIDENT mi-a fost scarba de tot date-ul din cauza lui Georgel pentru cat de putzoi, penibil, frustrat, prost si jegos e … BILA alba pentru ALEX desigur :) Spre surprinderea mea s-a intamplat si cel mai ORIBIL lucru pe care il putea face Andreea si anume sa ii dea trandafirul lui Georgel … si asta doar pentru AUDIENTA, ca e prost, penibil si e subiect de dezbatere in presa si online. Insa partea buna e ca a ramas cu Alex (Gore) dupa date si au mers la concert Celine Dion <3 stiu, ciudat pentru un monstru :) dar e frumos :) si mi-a placut cand a spus Andreea "merita toti trandafirii din lume" :) si pentru asta am iertat-o :) Urmatorul date a fost intre Andreea si Valentin ... plimbare cu balonul la inalime. Pe cat de mare inaltimea pe atat de aerian deznodamantu ... N-am inteles nimic ... decat ca Andree se teama ca Valentin ar fi genu care ar insela ... nush ce sa spun ... din cum o vad eu pe ea ... mai ales cand are tupeul JEGOS de a spune ca baietii is mai orgoliosi si nu iarta cand is inselati ... stimt in ea genu de femeie care e falsa la capitoul asta si cred ca chiar ea ar insela si tocmai deasta s-a simtit atacata de faptul ca Valentin i-a spus ca nu ar ierta sa fie inselat :))) e evident dar hai sa nu continuam ... :))) Nu mai continui cu aiureli si am sa spun cateva cuvinte despre ultimele date-uri si despre ceremonia trandafirului. Despre Cristian vreau sa spun ca "imi place" (E BARBAT) la fel si de Gabi (E BARBAT!) la fel si despre Alex (E BARBAT!), iar mentiuni le-as da lui Valentin si Silviu ... Probabil ati vrea sa zic si de Tiberiu ... dar doar pe baza fizicului nu prea pot ... tre si un pic de cap ... iar el nu il are. Imi pare rau ca a fost elimiant Radu si nu Georgel dar sa fim optimisti si sa speram ca Andreea episodul urmator nu va fi CRETIN de dragul audientei si il va trimite dracu acasa! Pana atunci ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti :) Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 19 Iunie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 3, Burlacita din 19.06.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.