960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 11 de la Burlacita … va scriu cu intarziere deoarece am fost plecat si eu ca tot omu la mare. Episodul 11 cred ca a fost cel mai IPOCRIT si mai LIBIDINOS si mai FALS si mai HIDOS si mai SCARBOS si mai ORIBIL episod de la Burlacita din toata istoria acestui reality show … si asta din cauza Andreei care mi-a provocat SCARBA pe parcursul intregului episod (cu exceptia vizitei la Cristi acasa, parc, job) care trebuia sa fie unu superb avand in vedere ca a vizitat familile burlacilor ramasi in competitie.

episodul a inceput cu vizita Andreei la Alex acasa unde i-a cunoscut mama si fratele. O familie modesta, nimic special. A urmat vizita prietenilor (moment foarte important pentru Alex) si atata tot.

A urmat vizita Andreei la familia lui Gabi … aici m–am umplut de scarba din cauza Andreei. A facut pe ZANA pe carcursul intregii vizite … Si-a permis panarama dracu sa vorbeasca despre modu in care a fost crescut Gabi, si de modu in care alege Gabi sa traiasca … A facut pe desteapta, pe aia care site sa creasca copii … (ea neavand unu ca sa fie in masura sa vorbeasca despre asta) … EU de eram in locu lui taicaso sau a lui maicasa lui Gabi cred ca o luam la flegme si la suturi in cur !!! Incontinuu a vorbit despre Gabi ca ar fi genu de baiat de bani gata, rasfatat, care nu stie sa faca nimic, cu care nu ar vedea sa isi faca un viitor, astfle demonstrand ca ea fiind o IPOCRITA cauta un putzoi care sa lucre pentru ea in timp ce ea sa stea cu PIZDA LA SOARE si avand ca singura ocupatie doar batutu din gura despre ce ar trebui sa mai faca el si cat sa mai lupte si sa se schimbe ca sa ii fie pe plac ei. MI SCARBA!

acum degeaba va mai spun ca a urmat vizita Andreei la Marius acasa … care ar trebui s o vad ca fiind una frumoasa si linistita, dar fiindu-mi inca scarba prefer sa nu comentez si sa sper ca vizita la Cristi (dumnezeu pe pamant) acasa ma va calma. Am incredere in el ca ii va scoate zanoshenia din cap SAU o va trimite in morti ma-sii acasa!

si DA! uite cum o singura persoana, fie si un BARBAT poate sa imi schimbe starea si sa fiu <3 si sa ma faca sa spun cuvantul lovely <3 ... evident, dupa cum va dati seama probabil, a urmat vizita Andrei la Cristi la job unde si-a prezentat locul de munca, dupa care s-au plimbat prin parc impreuna cu cainele lui, dupa care au mers acasa sa manance niste paste impreuna cu o invitata surpriza si anume bunica lui. A fost cea ami superba parte din acest episod ... si lovely <3 in acelasi timp. Partea cu lovely nu a durat mult deoarece a urmat ceremonia trandafirului unde Andreea a tinut musai sa imi provoace SCARBA din nou invitandu-l la o poveste pe Gabi sa il mai futa din nou la faza cu responsabiliati, cu angajat, cu morti si cu raniti ... iar Gabi fiind putzoi, in loc sa ii zica "auzi fă' ... te cand te fecundeaza pe tine grija cu modu in care imi castig eu banii ?" ... asta i-as spune daca as fi baut un ceai de tei inainte si as fi extrem de calm ... altfel i-as fi futut o flegma de toti banii! si asta pentru ca am toleranta ZERO le IPOCRIZIE !!! Cei si cele care spun ca exagerez sau ca Andreea are dreptate, sa se intereseze putin ce fel de PUTZOI au trecut prin pizda ei ... nu va obositi ca va spun eu ... majoritatea erau de bani gata si pe banii parintilor ! Deci sa ma lase in mortii ma-sii cu aerele ei de sofisticata ca la mine nu tine! Evident si desigur a fost eliminat Gabi si au ramas in jos Marius si Alex adica exact genu de barbati care sunt tinuti ca pe niste pantofi si lasati cand li lumea mai draga pentru ca ei de blegi ce sunt o vor trata ca pe o doamna si nu ca pe o zdrentza cum se dovedeste a fi. Partea buna e ca a ramas CRISTI (dumnezeu pe pamant) care va si castiga EVIDENT si dupa cum probabil ati aflat din presa o va lasa cu buza umflata si cu pizda fututa exact asa cum trebuie lasata o zdrentza :) Foarte dragutz <3 Dupa acest episod mi-am raspuns la intrebarea de ce a parasit-o Cristi imediat dupa terminarea filmarilor. E evident raspunsul! Vezi aici Burlacita, Sezonul 2, Episodul 11 Online - cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 14 august 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 11, Burlacita din 14.8.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

Secvente exstra:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.