HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 10 Online – 7.08.2014 – 7 august 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 10 Online – 7.08.2014 – 7 august 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

si iata ca au trecut 10 episoade de la Burlacita :) episodul 10 a fost … a fost ALTCEVA :) … adica fara lux si orase frumoase … a fost un episod filmat la o ferma … cu porci, cu vaci, cu tauri, cu oi, cu capre :)) dealea grele cum ar venii … :)

primul single-date a fost intre Marius si Andreea :) o plictiseala totala … Un baiat fain, de treaba, dar care 24 din 24 de ore se plange incontinuu de cum e el de introvertit, de timid, care se teme sa fie fericit, care se teme de morti si de raniti! O plictiseala. Pacat de centru SPA de care a avut parte. Absolut superb … SPA-ul, desigur :)

cel mai mult mi-a placut HALUL in care s-a penibilizat putzoi-u de Sorin … e mult prea prost … frustrat, obsedat de cum arata … si EVIDENT s-a penibilizat in ultimul hal. E noul Georgel practic … cel ami prost si frustrat din curtea scolii ! Si jegos si mocicosh pe deasupra (se punea in pat cu pantalonii cu care fusese in grajd si o dat la porci … si ami si intreba ca ce are ? oribil personaj).

Urmatorul single-date a fost intre Gabi si Andreea … un single-date asemanator cu ultimul lor date de acum 2 saptamani sau cand dumnezeu a fost … adica unu de tachinare … in care mai mult s-au ciondanit decat sa vorbeasca ceva constructiv … Andreea incerca sa scoata ceva de la el iar Gabi avea comportament de putzoi de 17-18 anisori in care considera ca e macho daca nu isi arata sentimentele, daca nu e sincer si tot felu de chestii pe care AR TREBUI sa le faca daca vrea sa fie barbat si sa cucereasca o femeie … se temea sa nu parca un pacalici, poftim :)))) copilarisme de 2 lei :))

urmatorul date a fost in 3 … intre Alex, Sorin si Andreea :) un date de “test” la care putzoiul de Sorin evident s-a căcat pă el de frica sau ma rog … poate a ales sa se comporte asa crezand ca e mai interesant … oricum ORIBIL … si tot ce pot sa spun e ca MI SCARBA. Cat despre Alex … un baiat fain, de treaba, un super om, dar na … nu e de Andreea :)

Faptul ca dupa parerea mea cel mai awesome dintre toti e Cristi, nu cred ca trebuie sa o mai repet. Va spun doar ca inaintea ceremoniei trandafirului el i-a cerut Andreei sa discute cateva “secunde” in care din nou a aratat ca e Dumnzeu pe Pamant si ca e limpede ca uăchiu’ ca va castiga el!

A venit si ceremonia trandafirului care a fost una fireasca la fel ca si cea din episodul trecut, adica a mai plecat un putzoi penibil! Cred ca e limpede ca e vorba de Sorin. Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va recomand sa ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti :)

Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 7 august 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 10, Burlacita din 7.8.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read